Misstandje 69

Negen reacties

Toen ik met de fles en twee glazen richting woonkamer liep, voelde ik de eerste krampjes opkomen en meende ik ergens onderin mij een diep geborrel te horen. Toen ik binnenkwam keek ze op en glimlachte. 'Jammer dat je niet thuis was met eten' zei ze. 'Maar wel fijn dat je er toch bijtijds bent'. Ik haalde mijn schouders op, zette de glazen neer en schonk in. 'Werk kan wachten' zei ik, 'ik wilde gewoon naar huis toe. Naar jou..'.

Ze glimlachte weer. Heel lief. Heel anders dan van de week, toen ze bulderend en snikkend door de lakens rolde terwijl ik, zittend op de rand van het bed, naar adem hapte en probeerde het kokhalzen te onderdrukken. 'Ik kan er echt niets aan doen', schaterde ze. En ik, dom als ik me voelde, stond op om een raam open te zetten.

Maar nu glimlachte ik terug, sloeg mijn armen om haar heen en kuste haar zachtjes in haar nek. 'Zullen we er vanavond eens vroeg ingaan?' vroeg ik. 'Strak plan', zei ze met fonkelende ogen en pakte haar glas. Ik stond op en pakte de fles, ze volgde me de trap op. Op weg naar boven voelde ik iets in mijn buik samentrekken, gevolgd door een felle, korte steek. Chili Con Carne uit de bedrijfskantine, bedacht ik me tevreden. Een betere garantie voor succes kon ik me niet wensen.

Ik ben namelijk niet rancuneus, maar ik vergeet niets!

Door Suffie

Dinsdag 18 Januari 2005 te 01:33 am

Geplaatst in Seks & Lust

negen reacties

 1. Aansteker d’rbij en daar is het vuur in de relatie al! Wel brandvertragend beddegoed gebruiken…

  Eric

  Eric

  (URL)

  18-01-’05 03:28

 1. Iewwwww. Dus. krijgt verschrikkelijk visualisaties zo

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  18-01-’05 04:05

 1. Ik hoop niet dat ik straks een artikel in de krant tegenkom met de kop “dood door verstinking” want dan vergaat mij het lachen (terwijl ik nu verga van het lachen)

  Frans54

  Frans54

  18-01-’05 06:00

 1. Een goed gevoel voor visualiseren is niet altijd een voordeel. Zoals nu zit schuddebuikend genever te morsen

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  18-01-’05 09:24

 1. bepaald onfris stukje :)

  frédéric

  frédéric

  (URL)

  18-01-’05 11:16

 1. hahahaha! hoe meer mensen van elkaar gaan houden, hoe ranziger ze zich bij elkaar gaan gedragen.. moet niet gekker worden!

  charlie

  charlie

  (URL)

  18-01-’05 12:00

 1. Liefde is? Elkaar vergassen in bed. Jullie moeten wel veel van elkaat houden…

  Jay

  Jay

  (URL)

  18-01-’05 17:12

 1. Zo zie je maar, ?chte liefde gaat door het maag(darmkanaal)

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  18-01-’05 20:56

 1. I like this site!

  Peter

  Peter

  (E-mail ) (URL)

  16-03-’06 20:25

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.