Lopen

Twee reacties

Misschien wel de grootste ontdekking in de ontwikkeling van de hedendaagse erotiek is het telefoonboek. Van telefoonboeken gaan vrouwen namelijk mooier, sierlijker en geiler lopen. Dat lijkt op een ingewikkeld en vergezocht proced?, maar in feite is zowel het idee als de uitvoering kinderlijk eenvoudig, en bovendien bij een aantal lezers misschien zelfs al bekend.

De tante van een vroeger vriendinnetje had ooit bedacht dat haar nichtje precies het juiste figuurtje bezat om mannequin te worden, iets wat overigens niet eens zo vergezocht was. Tantelief was in haar -inmiddels toen al lang voorbije- tijd zelf een redelijk succesvol model geweest en herkende in de tengere vormen van haar nichtje wellicht een waardige opvolger. Om haar te laten oefenen met het lopen over een catwalk, liet zij het meisje regelmatig in de kamer heen en weer lopen met een telefoonboek op haar hoofd.

Het effect van deze simpele, doch geniale oefening is indrukwekkend: de draagster van het boek dient hoofd en bovenlichaam stil te houden om te voorkomen dat het boek valt. Om toch stabiliteit te behouden is ze vervolgens gedwongen om corrigerende bewegingen te maken met haar billen en heupen, hetgeen een uiterst gracieus schrijden tot gevolg heeft, waarbij de draagster een weldadige en beheerste sierlijkheid uitstraalt. Die gratie wordt nog versterkt door bij het lopen de voeten op een denkbeeldige, rechte lijn te zetten.

Vriendinnetje is nooit mannequin geworden, hetgeen niet te wijten was aan haar anatomie, maar aan een niet geheel perfect uitgevoerde correctie aan haar voortanden, wat haar het onberispelijk glimlachen onmogelijk maakte. Toch maakten wij dankbaar gebruik van de geleerde technieken. In die tijd gebruikten wij geen videorecorder om ons voor geplande intimiteiten op te warmen, een paar rondjes naakt om het bed lopen met een stapeltje Wehkampgidsen op haar hoofd, liefst op hoge hakken, was voor mij over het algemeen voldoende om mijn klieren tot optimale prestaties te prikkelen.

Helaas is deze methode in de afgelopen jaren steeds meer in ongerede geraakt. Telefoonboeken zijn namelijk, als gevolg van alle zoekmogelijkheden op internet, de KPN CD-Roms en de telefonische doorschakeldiensten, vrijwel geheel uit de Nederlandse huizen verdwenen. Mocht u dus vinden dat de vrouwen in uw omgeving zich over het algemeen met de gratie van een caravan voortbewegen, dan mag u daarvoor de schuld gerust bij de opkomst van de PC leggen.

Toch schijnt er een lichtpuntje. U dient op zoek te gaan naar vrouwen met een laptop. Ze hoeven er niet mee overweg te kunnen en ze hoeven er geen telefoonbestanden mee te kunnen raadplegen. Belangrijk is namelijk slechts dat de moderne laptops tegenwoordig ongeveer hetzelfde formaat en hetzelfde gewicht hebben als een ouderwets telefoonboek.

Door Suffie

Zaterdag 22 Januari 2005 te 12:36 pm

Geplaatst in Seks & Lust

twee reacties

 1. A.I.?

  Frans54

  Frans54

  22-01-’05 15:29

 1. Een telefoonboek was natuurlijk al niks, dat buigt deels door rond het hoofd. Nee, een aardrijkskunde boek of een vleesplank deed de truuk (Twee jaar Mensendieck gehad, dan leer je nog eens wat. Ik kon ook op een basketbal lopen. Wat niemand sexy vond zover ik weet ;))

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  23-01-’05 03:10

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.