Primeur

Drie reacties

Als je in een nieuw huis gaat wonen ben je je bij elke nieuwe gebeurtenis bewust dat het de eerste keer is. De eerste keer eten, de eerste keer in bad, de eerste keer slapen, de eerste wip en de eerste keer douchen. Later komen de eerste lekkage, de eerst barbeque, de eerste verjaardag, de eerste kerst, de eerste oud & nieuw en de eerste winter.

Al die eerste keren zijn mini-mijlpaaltjes, nauwelijks opmerkelijk maar altijd goed voor enkele korte gedachtenflarden vol trots, avontuur en een heel klein beetje spanning en sensatie. Mijlpaaltjes waar je heel even een kort 'kijk mij hier nou eens zitten' gevoel van krijgt, meer eigenlijk niet.

Bij ons vorige huis lag de huiskamer aan de tuinzijde, daarvoor woonde ik enkel in flats en etagewoningen. Dan is het passeren van de eerste strooiwagen, die in het voorbijrijden zijn gele zwaailicht in lange banen door de donkere woonkamer werpt, een gebeurtenis om even opgewonden over na te praten...

Door Suffie

Maandag 24 Januari 2005 te 10:15 am

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. Ja… dat zijn bijzondere momenten

  proest

  Neneh

  Neneh

  24-01-’05 12:57

 1. “die in het voorbijrijden zijn gele zwaailicht in lange banen door de donkere woonkamer werpt”

  Ik zie het voor me, woehaaha

  Hopelijk valt de schade mee?

  Frans54

  Frans54

  24-01-’05 13:37

 1. Inderdaad…spanning en sensatie…wat volgt….?

  Sillyfish

  Sillyfish

  (URL)

  24-01-’05 18:42

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.