Relativeren

Twee reacties

Van het weekend lag MSN er een tijdje uit...!

Ik heb drie telefoons, elk met een eigen nummer. Wie me wil bellen weet me te vinden, en als het even niet uitkomt heb ik een stuk of tig emailadressen die dagelijks meerdere malen worden uitgelezen. Vrienden en familie kennen die procedure, de andere mensen met wie ik via MSN contact heb zijn mensen met wie ik alleen contact heb omdat MSN bestaat. Vanwege de laagdrempeligheid raak je soms in contact met mensen waar je eigenlijk geen behoefte hebt, maar die je speels aanhaalt omdat je er nu eenmaal geen moeite voor hoeft te doen. Zoals een hond die je in het voorbijgaan aait omdat hij z'n kop tegen je hand duwt.

Maar goed, MSN lag er dus een tijdje uit...!

Als je een volledige baan hebt is het weekend heilig. En broodnodig. Niet alleen om uit te stuiteren van een zware werkweek, maar ook om het gat in je gezin te dichten dat je gedurende die werkweek hebt laten ontstaan. Dan heb je, zoals ik, misschien ook nog een tamelijk veeleisende nevenactiviteit en zit je n?t in een fase waarin het even driftig aanpoten is om de zaak deze week nog rond te krijgen. Je hebt geen tijd voor beuzelarijen, je wil je ding doen, daarna een filmpje kijken en je seksuele leven opvijzelen.

Okay, maar MSN lag er dus een tijdje uit...!

Een vliegenpoepje op een pasgewassen rijnaak, de trilling van een nerveuse molekuul in de wereldgeschiedenis. Donner laat zich ongestraft afzeiken door de Telegraaf terwijl de ene Irakeze groepering in Bagdad de andere opblaast. Bush beliegt, misleidt en bedriegt de wereld met een uitgestreken gristelijk smoelwerk terwijl hij plannen maakt diezelfde wereld met zijn vuige waarden en idee?n te bezoedelen. In Azi? is ondertussen het offici?le dodental opgelopen tot het bevolkingsaantal van de vierde gemeente van ons land.

Maar waar het om ging, MSN lag er dus van het weekend een tijdje uit...!!

Vanmorgen, bij het opstarten des computers, zag ik dat MSN het weer deed. En waar ik me op dat moment echt ernstig zorgen om maakte was dat ik daar zo'n enorm 'coming out of the dark' gevoel bij had...

Door Suffie

Maandag 24 Januari 2005 te 8:48 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Vraagt zich af of zij ook onder de categorie ‘langslopende hond’ valt Enfin, ik heb je toch even gemailt ;-)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  25-01-’05 04:26

 1. Zolang u maar stevig doorlikt is er niets aan de hand..!

  heeft nu al stevig spijt van deze opmerking

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  25-01-’05 09:32

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.