Weblogdildo

Zes reacties

Het schijnt hip te zijn om weblogstokjes stom te vinden en derhalve dus te weigeren. Weblogstokjes worden omschreven als virtuele kettingbrieven, kunstmatige kijkcijferverhogers en verbloemde toenaderingspogingen. Een beetje weblogger haalt zijn neus er voor op en gaat verder met wat hij bepaald had dat zijn lezers leuk vinden. Eigenlijk wilde ik dat dus ook, maar waar ik niet omheen kan is de mij inmiddels toegeworpen weblogdildo, met name ook omdat dit staafje mij -volgens de afzender- op het lijf is geschreven. Tsja...

Heb je ooit een hulpmiddel gebruikt tijdens de sex?
Als kind experimenteerde ik al met de achterkant van de WC-borstel, maar merkte al gauw dat mijn anatomie niet voor dit soort dwalingen geschikt was. Bovendien vonden mijn huisgenoten het smerig. Ik ben meer een dienstverlener geworden, waarbij ik zo'n beetje elk hulpmiddel gebruikte dat niet leefde of ernstig tegenspartelde. Daarbij moet je, naast de reguliere hulpmiddelen, vooral denken aan zaken als hopjesvla, pindakaas, spuitslagroom, dieetmargarine, schommels, opengeknipte hangmatten, ijsblokjes, GSM's, skippyballen, fruit, trombonestandaards en auto-onderdelen.

Wat me overigens bij de reguliere middelen wel opvalt is dat er heel veel te krijgen is voor dames, maar dat de middelen die voor heren worden aangeboden mij over het algemeen meer aan verminking doen denken dan aan plezier.

Zou je overwegen om (opnieuw) een hulpmiddel bij de sex te gebruiken?
Ik ben een vaderlandslievend mens en ik heb het goed voor met de Europese economie. Nu stoppen met de aanschaf en het gebruik van hulpgoederen zou de wederopbouw van ons land vermoedelijk ernstig belemmeren en uiteindelijk de werkloosheidscijfers negatief be?nvloeden. Bovendien zou het een enorme kapitaalvernietiging zijn om alle aangeschafte artikelen nu uit het circuit te halen.

Overigens ben ik op dit moment voornemens om zelf iets te bouwen op basis van het binnenwerk van een op afstand bestuurbare modelauto en een beertendervaatje. Ik heb alleen wat moeite met het bepalen van de doelgroep.

Wat is je meest ondeugende fantasie/kinky wens?

Die vertel ik liever niet, het zou bepaalde relaties ernstig verstoren. Maar op de tweede plaats: Een gewild en prestigieus damesvolleyball toernooi op een warm Italiaans strand. Ik ben scheidsrechter en het enige jurylid. De avond voor het toernooi komen de dames om de beurt uitproberen hoe omkoopbaar ik ben terwijl ik met mijn drankje aan de branding zit en over de zee staar.

Van wie heb je dit gekregen?
Ik heb deze dildo gekregen van CiNNeR, met wie ik al enige tijd en tamelijk ranzige, maar innige virtuele relatie onderhoud. Zo'n meid kan je niets weigeren..!

Aan wie geef je de dildo door?
Laat ik de meest voor de hand liggende keuzes nu eens overslaan: aan Opa Buiswater, omdat ik heel benieuwd ben naar hoe men met dit soort dingen omging toen er nog geen penlight batterijen waren.

Door Suffie

Dinsdag 25 Januari 2005 te 12:41 pm

Geplaatst in Het leven, Seks & Lust

zes reacties

 1. “omdat ik heel benieuwd ben naar hoe men met dit soort dingen omging toen er nog geen penlight batterijen waren.”
  Als vroeger het licht weer eens uitviel moest mijn vader altijd op zoek naar zijn “knijpkat”
  Ik begin daar nu ineens heel andere dingen van te denken

  Frans54

  Frans54

  25-01-’05 13:37

 1. opgelucht!
  Hier had ik ?cht niet mee weg kunnen komen! Jij doet het weer hilarisch :)

  Marti

  Marti

  (URL)

  25-01-’05 20:12

 1. Had ik hem toch richting Marti moeten gooien ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  26-01-’05 00:50

 1. @Cin: U kunt altijd Opa nog onder druk zetten…!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  26-01-’05 00:58

 1. “Als kind experimenteerde ik al met de achterkant van de WC-borstel, maar merkte al gauw dat mijn anatomie niet voor dit soort dwalingen geschikt was.”

  Het werd er iig schoon van!

  karin

  karin

  (URL)

  26-01-’05 07:21

 1. Karin > voorkant voor de plee, achterkant voor de fun … ;-))

  Cinner + Suf > Niks hoor, die geeft ‘m niet meer af maar gaat er mee spelen ;-))

  Marti

  Marti

  (URL)

  26-01-’05 20:19

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.