Weblogdildo (2)

Vier reacties

Misschien kent u dat spelletje, van een training of gewoon uit de klas. Iedereen zit in een kring en ??n van de aanwezigen schrijft een zinnetje op. Vervolgens fluistert hij of zij dit zinnetje in het oor van degene die naast hem zit en zo gaat de boodschap al fluisterend de wereld rond. Meestal zal blijken dat er uiteindelijk een zin overblijft die niets meer van doen heeft met de oorspronkelijke boodschap, hetgeen voor trainer of docent reden is om kraaiend van plezier rond te huppelen omdat het truukje dat hij op de opleiding leerde weer heeft gewerkt.

Maar er zit wel degelijk een clou in dit spelletje, namelijk dat communicatie over meerdere schijven de neiging heeft te vervormen. Bij iedere zender en ontvanger treedt een bepaalde mate van ruis op, afhankelijk van korte termijngeheugen, interpretatie en referentiekader, waardoor uiteindelijk de boodschap zelf in betekenis verliest.

Dat geldt in zekere mate ook voor de weblogdildo die ik gisteren mocht doorgeven. Terugkijkend naar de oorspronkelijke bron van het stokje, blijkt namelijk allereerst dat ik deze link in mijn postje had moeten opnemen, waar de spelregels van de weblogdildo nog eens uitgebreid staan opgenoemd. Daarnaast had ik een foto moeten plaatsen van een dildo van mijzelf of eentje die ik op het net had gevonden, en als laatste moest ik de weblogdildo niet naar ??n andere weblogger werpen, maar aan drie!

Met name dat laatste punt is interessant, omdat dit inhoudt dat nog twee mensen een weblogdildo van mij tegemoet kunnen zien. Ik heb voor mijzelf besloten om daar heel even over na te denken, op m'n gemak. Dat geeft namelijk de mensen die zichzelf als potenti?le kanshebber zien de gelegenheid om eens voor zichzelf te kijken of die veel te dure anti-stress training die ze onlangs gevolgd hebben nu echt z'n vruchten gaat afwerpen...

Door Suffie

Woensdag 26 Januari 2005 te 11:05 am

Geplaatst in Het leven, Seks & Lust

vier reacties

 1. Tjonge, wat is het hier ineens oorverdovend stil! ;-)

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  26-01-’05 23:46

 1. Ik moest die foto nog eens ff goed zien. En nu weet ik het zeker. Blijft slechts 1 vraag staan: hoeveel MB?

  Marti

  Marti

  (URL)

  26-01-’05 23:47

 1. Volgens mij is dat zwarte dingetje boven de linkertestikel (voor de kijkers rechts) een SHARC DSP chip, ik vermoed dus dat er een zeer geavanceerde MP3 speler in dit ding gebouwd zit…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  27-01-’05 00:52

 1. Verhip, dat wist ik ook niet. Kijkt uit naar de slachtoffers van Suffie’s dildo ha, dat heb ik nu altijd eens willen zeggen ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  28-01-’05 04:07

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.