Felicitatie

Eén reactie

Als ik tegen middernacht naar huis rij, kom ik twee uitdagende bochten tegen die me van de ene snelweg naar de andere brengen. Op het moment dat ik in het scherpste gedeelte van bocht nummer twee rij, geeft mijn diensttelefoon een krijs ten teken van het feit dat er een sms'je is binnengekomen. Razendsnel geef ik het onbewuste gedeelte van mijn geest opdracht mijn fibrillerende hartkleppen tot rust te brengen, terwijl ik met mijn bewuste ikke mijn best doe een bruut en voortijdig einde in de vangrail te voorkomen.

In de afgelopen jaren heb ik mij van een absolute no-nonsense telefoneur ontwikkeld tot een verstokte sms'er, overwegend onder invloed van mijn omgeving. Maar deze communicatievorm praktiseer ik voornamelijk met mijn eigen telefoon, die slechts een verbaasd 'poingg!!' laat horen bij aankomst van een berichtje. De absolute teringherrie die de GSM van mijn werk maakt ben ik dus absoluut niet gewend, domweg omdat ik er vrijwel nooit sms'jes mee verstuur of ontvang.

Pas als het adrenalineschuim tot onder mijn oogbollen is gezakt, durf ik het aan om hem te pakken en de ontvangen boodschap te lezen. "Dank!" staat er, "Hoewel ik papa nog wel een beetje onwennig vind klinken." Ik denk na, who tha fuck stuurt mij midden in de nacht een mailtje met een tekst waarvan ik geen idee heb waar het op slaat. Dan schiet het me te binnen. Enige tijd geleden alweer stuurde ik mijn collega een sms'je op zijn eigen diensttelefoon omdat hij net vader was geworden.

Ik tel de uren die er tussen de beide berichtjes heeft gezeten. Gelukkig ben ik niet de enige die niet gewend is om met zijn werktelefoon te sms'en...!

Door Suffie

Donderdag 27 Januari 2005 te 01:11 am

Geplaatst in Het leven

Eén reactie

  1. Dat onderlinge SMS ding zou zomaar tot onhandige situaties kunnen leiden, stel je voor zeg.

    Rick de Kikker

    Rick de Kikker

    (URL)

    27-01-’05 12:10

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.