Stoppels

Zes reacties

Als begeesterd en fijnbesnaard beoefenaar van de edele kunst van de cunnilingus vind ik dat ik dit hardop mag zeggen: ik heb een hekel aan kutten met stoppels! Van die schuurpapieren kadetten, waar je je tong aan openhaalt, op ??n of andere manier geven ze me het onbedwingbare gevoel dat ik op zondagochtend de kin van mijn vader lig af te likken. En hoewel ik zielsveel van de man heb gehouden, is het idee al dodelijk voor mijn libido.

Het vervelende is dat ik enigszins dubbel in dit vraagstuk steek. Hoewel ik de meeste vrouwen au naturel -mits de bende niet als plukken shag uit de kleding steekt- niet per definitie stuitend en soms zelfs aantrekkelijk vind, beschouw ik genitale beharing bij de moderne mens als overbodig, rudimentair en vooral ook onpraktisch. Daarbij denk ik vooral aan de vriendinnetjes die ik vroeger soms minuten lang uitgebreid met een harde borstel moest uitkammen om de kuch-, reutel- en schraapgeluiden tijdens het voorspel nog enigszins in te perken. Of de relatie waarin ik na drie maanden moest concluderen dat ik gemiddeld per week m??r haarballen opgaf dan al h??r katten bij elkaar.

Maar goed, ontharen is ook niet altijd alles: half ontvelde lipjes door de wax, smerige, bittere marinades van de ontharingscr?me, rooie spikkeltjes van de ladyshave, en natuurlijk de grootste erectiekiller: stoppels! Sommige vrouwen maken nu eenmaal een zooitje van hun ontharingsbeleid.

In de loop der jaren heb ik aardig geleerd om aan de hand van het uiterlijk van notoire befgenotes in te schatten of er sprake zou kunnen zijn van overmatige haargroei en daarop te selecteren. Daarv??r echter ben ik er vaak toe overgegaan om de ontharing zelf ter hand te nemen. En daar was ik uiteindelijk best goed in: goeie hygi?ne, huidvriendelijke en verzachtende oli?n, scherpe en vooral veilige mesjes, veel geduld, warme handdoeken en vooral uitgebreide, persoonlijke nazorg.

Maar ook dat is niet vanzelf gekomen, in eerste instantie was mijn insteek namelijk vooral een historisch gegroeide: eerst inkwasten met 'De Vergulde Hand', daarna de Gillette G2 erover heen, stukjes vloei klaar voor de missers en tot slot afblussen met een flinke plens 'Old Spice'. Maar dat bleek voor beide partijen minder goed te werken. Al was het maar omdat ik dan wederom tegen de kin van mijn vader opliep.

Maar dan een uurtje later...

Door Suffie

Vrijdag 28 Januari 2005 te 4:12 pm

Geplaatst in Seks & Lust, Vroegâh

zes reacties

 1. Namens ondergetekende & de nog aanwezig ekleega’s dank voor deze pots; we zitten hier met de tranen over de wangen ;-) Zo is een korte pauze toch nog leuk!

  Marti

  Marti

  (URL)

  28-01-’05 17:56

 1. Pauze?? Damn! Naar huis, mens!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  28-01-’05 18:02

 1. biedt IP adres aan ter contr?le
  Ben thuis, ben thuis!

  Marti

  Marti

  (URL)

  28-01-’05 19:19

 1. Anderzijds vind ik zo’n deurmat waar je bij wijze van spreken de tekst “welkom“in kan scheren ook niet alles. Een besheiden toefje haar verdient ook hier de voorkeur

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  29-01-’05 00:47

 1. @Marti: goed zo wijffie! Nu rustig aan, en vlug een beetje!

  @Mibi: wellicht een onduidelijkheid mijnerzijds: shag en deurmat zijn wat mij betreft gelijke grootheden. Overigens wilde ik eigenlijk aan haartypes, -drachten en -kleuren nog een afzonderlijke pots besteden.

  U wist overigens dat http://www.mibi.nl ter uwer beschikking stond?

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  29-01-’05 11:11

 1. Mijn hemel, old spice?? dat je niet ter plekke aan de hoogste boom gehangen bent is een wonder!!

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  30-01-’05 17:24

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.