De nieuwe vlam

Acht reacties

Ik heb een nieuwe vlam. Een vlam die zo veel om me geeft dat-ie het liefst de hele tijd bij me is. Hartstikke leuk natuurlijk, die belangstelling. Ik ben niet vies van een portie ego-streelende aandacht! Toch doe ik mijn best mijn vlam er van te overtuigen dat hij beter een ander vriendinnetje kan zoeken. Vlam & ik, ik & vlam: het past niet helemaal lekker. Dat blijkt vooral uit het feit dat vlam op alle mogelijke manieren probeert te voorkomen dat ik mijn tijd deel met, bijvoorbeeld, jullie. Dat is op zich tot daar aan toe; er zijn meer mensen die niet uit de voeten kunnen met een computerverslaafde en webloggende partner. Dat kan best even wennen zijn, en daar is op zich helemaal niks mis mee.

Helaas bedient mijn vlam zich van elk mogelijk middel om zijn doel te bereiken. Niets is te laag of gemeen voor hem, en dat ben ik inmiddels he-le-maal zat! Het begon nog relatief onschuldig: het beschadigen van mijn Office-cd, het verstoppen van mijn blauwtanddinges voor de desktop, het verstoppen van de lader van mijn MP3 spelerd en meer van dat soort vervelende geintjes. Later werd het vervelender: hij verstopte de voeding van mijn flaptop en pielde net zo lang met m'n desktop tot die elke keer begon te mekkeren dat hij geen IP kon krijgen op m'n wireless verbinding en ik slechts na tig keer rebooten & 'herstellen' weer kon internetten. Dat laatste heb ik tot op heden niet kunnen fixen.

Maar het kon erger: hij verneukte mijn adsl-verbinding zodat ik 3 weken zoet was voor die het weer deed. Toen heeft hij zich op mijn site gestort met als gevolg dat ik via FTP al mijn bestanden zie staan maar ze via het web niet bereikbaar zijn. Hoe hij dat geflikt heeft weet ik niet; of de boel binnenkort weer bereikbaar is valt nog niet te zeggen. De heren van het datacenter in Amsterdam zijn bezig maar voorlopig vooral met zich achter de oren krabben.

Misschien komt het omdat mijn vlam van de oude stempel is. Letterlijk en figuurlijk. Zo'n ouwetje snapt natuurlijk niks van de (internet)technische ontwikkelingen. Maar hij is niet dom en hoewel hij tegen de ontwikkelingen is weet hij er verdomd veel van. Of het is gewoon een slimme, jaloerse etterbak - zo simpel kan het natuurlijk ook zijn. Ik weet het niet. Het boeit me ook niet, belangrijker dan de 'waarom doet-ie dat?' is de vraag 'hoe kom ik van hem af?" Tips zijn uiteraard welkom!

Tot slot lijkt een waarschuwing me op zijn plaats. Anders heeft mijn vlam straks een ander slachtoffer en dat gun ik (vrijwel) niemand. Normaal gesproken zet ik nooit namen on-line maar in dit geval doe ik het toch maar wel. Het publiceren van zijn naam is immers niets vergeleken met wat hij zelf meent te mogen doen. En wie weet kan ik iemand behoeden voor deze ellende! Dus, lieve lezer, als u ene Edward A. Murphy ontmoet: wees op uw hoede!

Door Suffie

Woensdag 02 Februari 2005 te 10:19 pm

Geplaatst in Het leven

acht reacties

 1. tja je kan hem natuurlijk een tasje laten jatten. ;-)

  totall crazy

  totall crazy

  02-02-’05 22:48

 1. Ah vandaar dat u tijdelijk gastlogger bent geworden vermoed ik? Zet ogen en oren open en laat geen vreemden meer binnen Succes ermee!

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  03-02-’05 00:07

 1. Een droom die niet uitkwam?

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  03-02-’05 00:12

 1. De heren van het datacenter zijn vast aan de verkeerde kant begonnen met zoeken.

  Frans54

  Frans54

  03-02-’05 09:23

 1. Zou het kunnen dat je website bestanden geen “read” rechten voor “everybody” hebben?

  Bolleke

  Bolleke

  (E-mail ) (URL)

  03-02-’05 15:34

 1. Bolletje, dan krijg je die melding ook. En dat is niet het geval…!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  03-02-’05 17:46

 1. Ah, daarom was uw site niet bereikbaar en weet ik nog steeds niet of ik in aanmerking kom voor de testrun op de boot. :-)

  Marvel

  Marvel

  (URL)

  03-02-’05 22:23

 1. Nog heel even en ik begin hier een blijf van m’n lijflog..!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  04-02-’05 09:34

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.