Hoe ken dat nou?

Twee reacties

Ik snap het niet. Suffinnetje ligt snotterend in bed, Kleine Suffie ligt ernaast naar een DVD'tje te kijken. Ik loop op en neer naar boven om af en toe wat vitamines te uploaden, drinken te brengen en af en toe ??n van de beide lijven een beetje op te warmen cq. af te koelen. Daarna ga ik boodschappen doen en maak een tamelijk uitgebreide maaltijd met veel sla en verse waar, voor de vitamientjes. Direct ga ik de vaatwasser vullen en de cavia's voederen.

Maar wie liep er nou eigenlijk in de ziektewet??

Door Suffie

Maandag 07 Februari 2005 te 10:31 pm

Geplaatst in Het leven, Kort

twee reacties

 1. (((knuf)))
  Akhier sloeg het snotterlot ook toe. En hard: Ruben kwam om 20.30u van de bank af met de woorden “ik ben moe & niet lekker, ik ga naar bed.” Nog geen 10 minuten later lag-ie tot z’n neus onder het dekbed ..

  Marti

  Marti

  (URL)

  07-02-’05 23:45

 1. Dat is een stukje wat normaal door vrouwen gelogd zou worden :D

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  08-02-’05 04:19

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.