Onrust (2)

Eén reactie

Ik heb de stap genomen, gezegd dat ik weg ging...

Het viel me moeilijk. Ik had veel reacties verwacht: bitterheid, teleurstelling, woede. De koele zakelijkheid die me ten deel viel overviel me. Samen met de wetenschap dat ik de veiligheid en geborgenheid van mijn vertrouwde leventje zou gaan missen, zorgde dit er voor dat een onweerstaanbaar gevoel van schaamte en spij...

"Okee!! Cut! Cut!! Stop maarrrr!!"
"Ehh??"
"Doe me een lol, die kul gelooft niemand meer! Dat geintje heb je nu n?t even te veel geflikt"
"Welk geintje?"
"Doe niet zo dom! Als we al die zielige dramaverhalen zouden moeten geloven heb je ondertussen al vijf echtgenotes verlaten en twee begraven, ben je al vier keer ontslagen en heb je tussendoor al zeker twaalf blauwtjes gelopen! E?n keer is leuk, Suf! Maar hier trapt geen hond meer in...!"
"Maar...."
"Tief op! Zeg wat je te zeggen hebt en maak er niet zo'n toneelstuk van!"
"Okay"

Wellicht heeft u het al gemerkt, maar Suffie werkt aan een aantal ingrijpende veranderingen. Als het goed is zult u er bar weinig van merken, maar u kunt er op rekenen dat er under the hood een aantal dingen stevig gaan veranderen! Nu maar hopen dat Suffie's ongebreidelde expantiedrift geen parten gaat spelen.

Nou ja, dat merkt u gauw genoeg....!

Door Suffie

Zaterdag 06 Maart 2004 te 5:38 pm

Geplaatst in Het leven

Eén reactie

  1. Heeft U misschien een “expansievat” nodig voor de eventuele druk ?

     Martin

    Martin

    (E-mail )

    06-03-’04 17:58

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.