Bruine post

Drie reacties

In de gang staat een doos, bezorgd door de post. Een bruine, kartonnen doos zonder enige opschrift. Alleen een sticker met mijn naam en adres. Het is zaterdag, en overmorgen is het dus maandag. 'Close finish' denk ik bij mezelf. Bedrijven die spullen verzenden in bruine dozen zonder enig opschrift, met alleen een sticker met de naam en het adres van degene voor het bestemd is, hebben het druk in deze dagen.

Ik was er ruim op tijd mee, maar werd nu wel een beetje zenuwachtig. Na vandaag had het namelijk gewoon een bruine doos met inhoud geweest die er lang over gedaan had om bezorgd te worden. Nu zou het nog de opmaat zijn van iets dat meer waard is dan slechts de doos met inhoud. Maandag wordt er namelijk geen post bezorgd in Almere.

Ik maak de doos open en leer iets. Er zijn meer bedrijven die mij spullen sturen in bruine dozen zonder enig opschrift, met alleen een sticker met de naam en het adres van degene voor het bestemd is. Deze doos komt van zo'n bedrijf.

Maandag is het Valentijnsdag. Maar ik doe mooi niet mee aan die onzin...

Door Suffie

Zaterdag 12 Februari 2005 te 4:24 pm

Geplaatst in Het leven, Seks & Lust

drie reacties

 1. Kijk maar uit! Straks springt er iemand uit! ;-)

  karin

  karin

  (URL)

  12-02-’05 18:57

 1. Gotverdegotver……. Vergeten!!!

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  12-02-’05 20:21

 1. Voor Valentijnsdag? Dat is dan wat je noemt ‘een relatiegeschenk’.

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  13-02-’05 00:26

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.