Suffie kijkt vooruit

Twee reacties

Basta ende finito! Het moest maar eens afgelopen zijn met al dat benepen gedoe! Tijd dat Suffie de ketenen, die hem als sinds lange tijd creatief tegen de grond houden, van zich afwerpt en als vanouds het pad van vuur en verdoemenis opzoekt. Suffie wenst zich niet langer door zijn beperkingen te laten binden, ofwel door zijn bindingen te laten beperken. Suffie gaat weer loos!

Zo'n dikke drie jaar geleden begon Suffie dit log als uitlaatklep voor zijn creatieve gedachten, zieleroerselen en andere vormen van verbale ongein. De afgelopen tijd echter werd Suffie steeds meer en vaker gedwongen beperkingen in te voeren met betrekking tot uitingen die voor zichzelf of voor anderen wellicht schadelijke gevolgen konden hebben. Zo stopte Suffie met al te persoonlijke uitingen van emoties om mensen in zijn omgeving niet te kwetsen of op het verkeerde been te zetten. En stopte Suffie met bespiegelingen over zijn buitenechtelijke leven om z'n familie niet te shockeren. Ook stopte Suffie met de beschrijvingen van lichamelijke kwaliteiten van vrouwelijke collega's om te voorkomen dat dit hem op het werk zou worden nagedragen. En uiteindelijk ruilde Suffie zelfs zijn eigenste en unieke 'Suffie-style' in voor een wat meer conventionele schrijfstijl omdat er loggers en lezers waren die niet de plooibaarheid van geest hadden om daar doorheen te lezen.

Daar maakt Suffie dus met ingang van heden een einde aan. Suffie waagt zich niet langer geforceerd aan grotemensendingen maar keert terug naar de essentie van het Kleine Leven, inclusief emotionele verwikkelingen binnen de eigen kring, liefde & leed en erotische trivialiteiten. Geen hoogdravende en ultramooi geschreven bespiegelingen meer, geen gekunstelde seksuologie of hoogdravende maatschappelijke beschouwingen, maar terug naar het kleine leven met al zijn verwikkelingen, schoonheden en flauwiteiten.

Suffie gaat er vanuit dat Suffie's familie, vriendenkring en collega's flexibel genoeg zijn om het ware leven te onderscheiden van de ruwe wereld zoals geschetst en geschapen in deze virtuele werkelijkheid. En zoniet, dan dat zet Suffie die aap met liefde op hun schouder.

Suffie is terug! Van ongemerkt weggeweest...

Wees niet ongerust. Komt wel vaker voor zo'n periode, gaat vanzelf weer over...

Door Suffie

Zaterdag 19 Februari 2005 te 9:18 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Welkom in uw aanwezigheid

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  20-02-’05 16:02

 1. Pjoe, dat wordt spannend!

  ton

  ton

  (E-mail ) (URL)

  20-02-’05 17:01

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.