Knijpen

Negen reacties

'Ga even zitten' zei Suffinnetje met een voor haar ongewoon serieuze intonatie. Kleine Suffie was net ten bedde vertrokken en ik liep vanuit de keuken de huiskamer in met twee glazen wijn. Zowel het gesproken woord als het uiterst strakke gezichtje van Suffinnetje deden mij de beide glazen met een klap op tafel zetten. 'Nu moet je even heel eerlijk tegen mij zijn' ging ze verder, 'beloof je dat?' Ik haalde mijn schouders op en keek onschuldig. Ze pakte mijn hand en kneep er zachtjes in. 'Ik heb een vraag. En ik wil gewoon dat je daar heel eerlijk op antwoordt...'

Ik ging naast haar zitten en voelde hoe een allesverlammend gevoel van paniek langzaam bezit van me nam. Suffinnetje en ik hadden wel vaker serieuze gesprekken met elkaar, maar die werden nooit zo dramatisch ingeleid. Ze weet iets, flitste het door mijn hoofd. Iets wat ik zorgvuldig voor haar achter had gehouden en wat ze bij toeval had ontdekt. Ik voelde mijn lippen droog worden en het bloed uit mijn gezicht trekken toen ik probeerde te bedenken wat mij nu voor de voeten gegooid zou worden. Misschien de korte, maar hevige buitenechtelijke affaire van enkele jaren geleden, of mijn verzameling extreme hardcore op CD-rom (hoewel we 's avond nog gewoon kip hadden gegeten). Misschien was ze iets tegengekomen in mijn archieven wat ik per ongeluk had laten staan, of had ik midden in de nacht een naam uitgeroepen. Ik voelde de eerste zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd verschijnen, maar ik zou me niet laten kennen....

'Als jij me in mijn borst knijpt' vroeg ze, 'denk jij dan bij jezelf ook "toet!"...?'

Rotmens... Ik besloot het dan ook meteen uit te proberen. Keer op keer...!

Door Suffie

Maandag 21 Februari 2005 te 11:29 am

Geplaatst in Het leven, Seks & Lust

negen reacties

 1. Rotmens?? Ik vind haar geweldig!!! Toet,toet das snel!!

  Richard

  Richard

  (URL)

  21-02-’05 11:36

 1. p?p p

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  21-02-’05 13:19

 1. Bezoek ook eens ??n van de andere willekeurig gekozen W.I.P.-ers, ben blij dat ik op suffie heb geklikt. Naar aanleiding van deze post ben ik ben ik wel geneigd wat vaker langs te komen. Ik heb gelachen! DaAg!

  mitflow

  mitflow

  (E-mail ) (URL)

  21-02-’05 13:50

 1. Dat was een hele rare meneer bij de Comedy Factory die dat beweerde. Ik moet het ook nog dagelijks ontkennen. Erger nog. Vrouw Hoof doet het nu iedere keer zelf, bij het minst of geringst.

  Hoof

  Hoof

  21-02-’05 16:31

 1. haha, ik zou niet weten wat je anders zou kunnen denken.

  Renesmurf

  Renesmurf

  (URL)

  21-02-’05 17:19

 1. Ik ben het volledig met Richard eens. Maar nu ben ik ook benieuwd: wat vindt zij, dat jij zou moeten denken als je in haar bil knijpt?

  Lawyerzwelgje

  Lawyerzwelgje

  (E-mail )

  21-02-’05 19:40

 1. Als kind deden we dat op school.

  ‘Toet, toet, kassabon.’
  Ik schaam mij er nu wel een beetje voor.

  Erwin

  Erwin

  (URL)

  21-02-’05 20:19

 1. En, wat dacht je?

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  23-02-’05 17:32

 1. Ter verhoging van de feestvreugde probeer ik altijd gelijktijdig een luide wind te laten!

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  23-02-’05 23:04

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.