In de ban van de brief

Vijf reacties

Zo af en toe duiken er mensen op die mijn stukjes infantiel vinden, meestal vergezeld van het vriendelijke verzoek om wat volwassener te gaan schrijven. Ik vraag me wel eens af of je dat wel moet willen. Op één of andere manier wordt er namelijk vanuit gegaan dat volwassen worden een stap vooruit in je ontwikkeling is en juist dat waag ik te betwijfelen.

Volgens mij was het Adriaan Morriën die ooit riep: 'Een volwassene is een mislukt kind' en daar had hij toch even mooi hartstikke gelijk in. Een volwassene is doorgeschoten: te lange armen, te lange benen, haren die groeien op ontsierende en niet functionele plekken en een vel dat steeds ruimer om zijn lijf gaat zitten. Logisch dus dat mensen bij het bereiken van de volwassenheid een enorme drang krijgen hun eigen opvolger te fabriceren: seks is niet meer dan het proces tot vervaardiging van een reservekopie!

Door Suffie

Vrijdag 04 Maart 2005 te 12:21 pm

Geplaatst in Het leven

vijf reacties

 1. weet je wat erg is? Dat jij moeite doen voor zo’n lap tekst en het enige dat ik kan denken is: hij schrijft har-d-stikke i.p.v. hartstikke. En dat ik dan denk: “ach, laat toch zitten” en dat ik het dan t?ch m?et zeggen…

  dat is erg…. kinderachtig.

  chant

  chant

  04-03-’05 14:14

 1. En dus lovenswaardig!!

  Dank!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  04-03-’05 14:29

 1. Ik wil nooit groot worden! Grote mensen zijn stom!

  Wolvin

  Wolvin

  (URL)

  04-03-’05 17:11

 1. Ik ben niet kinderachtig! Wie dat zegt krijgt met m’n grote broer te maken!

  Eric

  Eric

  (URL)

  05-03-’05 01:14

 1. Hm, ik vond jou eigenlijk enorm volwassen (zonder te willen beledigen verder).

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  06-03-’05 05:14

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.