SemiProIllegaalWinterlandschap

Eén reactie

Het eerste, officiële weblog-sneeuwfoto verbod lijkt deze week nog realiteit te worden. Als het aan de desbetreffende autoriteiten ligt, wordt er vanaf deze week geen enkele foto van een sneeuwlandschap meer op weblogs geplaatst. Terecht natuurlijk, want ineens blijkt iederen logger die toevallig zo'n digitaal kreng in huis heeft een would-be fotologger te wezen. En dat kunnen we natuurlijk niet hebben, daarmee zouden we het aanzien van de echte fotologgers ernstig kunnen schaden!

Maar omdat ik nu eenmaal een mens ben, en van nature tamelijk anarchistisch, hieronder mijn eigen bijdrage dit jaar. Onscherp natuurlijk, om de pro's niet te kort te doen...

Door Suffie

Zondag 06 Maart 2005 te 10:45 am

Geplaatst in Het leven

Eén reactie

  1. Mooie sneeuwpop heb je gemaakt.

    Paul

    Paul

    (E-mail ) (URL)

    06-03-’05 11:52

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.