Vreemde verwarringen

Zes reacties

Toen ik vanmorgen vroeg ontwaakte werd ik overvallen door het besef dat ik vreemd was gegaan. Ik lag in een vreemd bed, in een vreemd huis en naast me lag een vreemde vrouw. Terwijl ik deze bijzondere gewaarwording even op mij in liet werken begonnen in mijn achterhoofd een aantal processen razendsnel in gang te komen teneinde deze onverwachte situatie het hoofd te bieden.

Een tweede blik om mij heen leerde mij echter dat ik mij schromelijk had vergist. Toen ik gisteravond naar bed ging lag Suffinnetje op mijn plek in diepe slaap, waarop ik, om haar niet te wekken, geheel tegen mijn gewoonte in, aan haar kant in bed kroop en in slaap viel. Het verschoven perspectief waar ik vanmorgen mee werd geconfronteerd toen ik mijn ogen opende bleek kennelijk genoeg om mij het idee te geven dat ik in een vreemde omgeving was, met alle gevolgtrekkingen van dien.

Nu denk ik dat iedereen wel eens fantasieën heeft over vreemdgaan of seks met een ander, daar is op zich ook niets ongezonds aan en ook ik kende mijn zwakke momenten. Waar ik me wel over verontrustte was de uiterst pragmatische en geroutineerde wijze waarop mijn onderbewuste de situatie analyseerde en aanpakte met vragen als: Waar was ik? Wie lag er naast me? Hoe sprak ik haar aan? Hoe kwam ik hier? Waar stond mijn auto? Was ik beschermd? Had ik mijzelf thuis voldoende ingedekt? Had ik nu afspraken? Had ik onhaalbare beloftes gedaan? Hoe kwam ik hier ongeschonden weg? Geen vragen die je paraat hebt op basis van een enkel keertje uit de bocht vliegen, lang geleden. Zou ik dan toch zijn geconfronteerd met een diep in mij sluimerende behoefte? Stond ik onbewust op het punt om dingen te doen die ik voor mijzelf niet kon billijken?

Schuldbewust en vol schaamte boog ik mij over Suffinnetje heen en kuste haar zachtjes op haar voorhoofd, als in een poging daarmee mijn schuld af te kopen. Nog diep in haar halfslaap rekte ze zich uit en een flauwe glimlach verscheen op haar lippen. Toen zei ze zachtjes, vanuit een ver bewustzijn:"Liefje, wil je alvast een taxi voor me bellen...?"

De sloerie....

Door Suffie

Dinsdag 15 Maart 2005 te 10:28 am

Geplaatst in Het leven, Seks & Lust

zes reacties

 1. HAHAHA, Ik ga wekelijks vreemd. Ik lig bij mij thuis links en bij vriendin rechts in bed. Heb je nog wat kant-en-klare excuses voor me?

  Jay

  Jay

  (URL)

  15-03-’05 12:30

 1. Jemig, jij bent ?cht verschrikkelijk lui!!

  Mibi

  Mibi

  (E-mail )

  15-03-’05 16:31

 1. Met dat vermogen de kop koel te houden zie ik jullie gezamenlijk de wereld nog eens gaan redden.

  Lawyerzwelgje

  Lawyerzwelgje

  (E-mail )

  15-03-’05 18:06

 1. grijnz
  die fantasie van jou, die laat je
  slaapdronkenheid in zijn eentje vertrekken!

  Jannie

  Jannie

  (E-mail ) (URL)

  15-03-’05 18:50

 1. Schitterende reactie van Suffinnetje. Je was w?l gelijk helemaal wakker zeker?

  Martin

  Martin

  (E-mail )

  16-03-’05 02:52

 1. Toet!!

  Richard

  Richard

  (URL)

  18-03-’05 18:46

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.