Dag en nacht

Twee reacties

Woorden als stroop, verward door mijn verschoven ritme. Ze stromen mistig en geklonterd uit mijn vingers, stuurloos en traag druipend als met voelbare tegenzin. Ze plakken aan mijn vingertoppen, vervagen en verliezen hun betekenis voordat ze de toetsen raken.

Ik zoek mijn gestolde gedachtes af naar een reden om door te gaan, maar vind deze niet. Het verdriet om de woede en teleustelling vanwege verspilde moeite achter een bewegingloos beeldscherm, maakt dat ik doorga. Onge?nspireerd en wetende dat het niets op zal leveren sla ik de lettergrepen van mijn handen af, in de vergeefse hoop dat ze op het beeldscherm alsnog ineens zullen vloeien tot iets waar ik gelukkig om kan zijn.

Ik stop ermee, klap het beeldscherm neer en pak een schone handdoek voor in mijn sporttas. Het gaat over, iedere keer weer. En nu wachten ze daar maar eens op...

Door Suffie

Woensdag 23 Maart 2005 te 12:42 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. I know…

  Paul

  Paul

  (E-mail ) (URL)

  23-03-’05 12:55

 1. Je zorgt er maar voor!!!
  Ik ben niet voor niets een trouwe lezer geworden!!!

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  23-03-’05 15:39

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.