Innovatieve geest

Zeven reacties

Op ??n of andere manier schijn ik bekend te staan als een seksueel innovatieve geest. In ieder geval zijn er zo af en toe mensen die mij vragen met hoeveel standjes ik wel niet bekend ben. Geen standaard vraag misschien, maar meestal ben ik daar heel open en eerlijk in: drie stuks, namelijk voorlangs, achterlangs en gehaakt onderlangs. Een nogal pover aantal naar het schijnt, in ieder geval levert het me meestal een schamper lachje op van de vragende heren, of een teleurgestelde blik van de dito dames, die vervolgens snel weer in het feestgedruis verdwijnen.

Dat baart mij overigens geen zorgen. In auto's onderscheid ik namelijk ook slechts twee types: personenauto's en vrachtwagens. Wat er verder rond rijdt aan cabrio's, hatchbacks, softtops, pickups, MPV's en mini-van's zijn niet meer dan variaties op een thema. Daarnaast ben ik van mening dat het meestal de slechtste chauffeurs zijn die de grootste mond hebben over uitvoeringen, specificaties en techniek. Hoe blufferiger alle technische grootspraak, des te magerder de prestaties. En dat geldt dus niet alleen voor auto's

Als jongeling draaide ik op mijn eerste PC een software-uitvoering van de Kamasutra. Naast brokkelige afbeeldingen in zestien kleuren en on-screen aanwijzingen, bood het programma de mogelijkheid om als gebruiker bij ieder standje notities in te voeren over plaats, tijd, omstandigheden en partner, alsmede op- en aanmerkingen over de uitvoering. Al gauw ontdekte ik dat de meeste standjes nauwelijks van elkaar verschilden. Zo heette de 'zwalkende kraanvogel' ineens 'hurkende lotusbloem' als je de dame bij de knieholtes vatte in plaats van bij haar kuiten, veranderde de 'splijtende zwam' in 'knellende zeekoeien' als je haar benen onder de oksels klemde in plaats van achter de oren haakte en werd de 'piepende korenmolen' plotsklaps een 'hellend varken' als stimulatie van het scrotum plaatsvond met de bal van de voet in plaats van de grote teen.

En dus haakte ik af. Variaties zijn namelijk in mijn ogen bedoeld om een bepaalde methode naar individuele behoefte bij te sturen om deze prettiger, spannender of genotvoller te maken, niet om te worden aangekruist op een scorekaart. En dus, dames, mocht het er ooit van komen dat bent u vast voorbereid: het wordt of voorlangs of achterlangs, maar dan wel in alle mogelijke variaties. De gehaakte benadering onderlangs bewaar ik liever voor speciale gelegenheden. Zelfs seksueel innovatieve geesten hebben namelijk zo hun geheimpjes....

Door Suffie

Donderdag 31 Maart 2005 te 11:11 pm

Geplaatst in Seks & Lust

zeven reacties

 1. En wat is dan die speciale gelegenheid?

  Paul

  Paul

  (E-mail ) (URL)

  01-04-’05 13:46

 1. Pfff je bent er maar druk mee!!

  Richard

  Richard

  (URL)

  01-04-’05 14:10

 1. En nu verwacht je rijen dames voor de deur? ;-)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  01-04-’05 16:48

 1. @Cinner: nou ja, de gewone dagelijkse aanloop denk ik…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  01-04-’05 19:31

 1. Dagelijkse aanloop? Goh, ik wist niet dat jij op krantenjongens viel! ;-)

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  01-04-’05 23:52

 1. VJ, in de uithoek waarin ik woon wordt de krant per rooksignaal bezorgd..!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  02-04-’05 00:03

 1. Kamasutra = gymnastiek voor mensen met een te hoog libido.

  Chell

  Chell

  (E-mail ) (URL)

  03-04-’05 03:23

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.