Vieofdigmud (1)*

Vijf reacties

De mooiste spijkerbroek waar ik ooit in rondliep was een exemplaar van het merk Lois. In een dronken bui sprong ik er een zwembad mee in waar net iets te veel chloor in zat. Na afloop van het zwempartijtje trok ik de broek uit en flikkerde hem nat en gekreukt in een hoek.

Toen ik de volgende morgen mijn broek aantrok bleek deze uiterst fraai gewolkt te zijn, alsof de reflectie van water verstild in de stof was getrokken. Drie jaar lang droeg ik hem, tot hij van pure slijtage uit elkaar viel. Drie jaar lang had ik aanspraak van allerlei mensen die graag wilden weten waar ik deze helemaal te gekke jeans vandaan had.

Ik probeerde het nog een keer. Sprong met mijn nieuwe Lois het zwembad in en flikkerde hem vervolgens in een hoek, om er daarna achter te komen dat het kreng volkomen verpest was.

Sommige dingen die door een samenloop van toevalligheden ontstaan kunnen niet worden gereproduceerd. Ik hou het er op dat het kwam omdat ik de drank was vergeten..

(*) Volstrek Irrelevante En Oninteressante Feitjes Die Ik Graag Met U Deel

Door Suffie

Zaterdag 02 April 2005 te 10:49 pm

Geplaatst in Het leven, Vroegâh

vijf reacties

 1. Veel mooie dingen ontstaan door toeval.

  Paul

  Paul

  (E-mail ) (URL)

  03-04-’05 10:47

 1. Met een Lois? Uit de oertijd ofzo? ;-)

  karin

  karin

  (URL)

  03-04-’05 10:47

 1. Ik was a. een late Lois-koper en b. een vroege drinker..

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  03-04-’05 13:53

 1. @Suffie: met een voorkeur voor grote borsten zodat de theorie weer in de prullenbak kan..? ;-)

  karin

  karin

  (URL)

  04-04-’05 07:52

 1. @Karin: nah.. laat nog maar even staan. In de periode dat mijn drinkgedrag zich ontwikkelde kregen de meeste meisjes van mijn leeftijd er nog een maatje bij…;-)

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  04-04-’05 08:29

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.