Dokter

Drie reacties

Vanmorgen heb ik kennis gemaakt met mijn nieuwe huisarts en nu al heb ik een hekel aan de pestvent. Hij lijkt namelijk op me. Dat houdt niet alleen in dat hij fysiek op mij lijkt, maar ook nog dat hij verrotte goed in de gaten heeft hoe ik in elkaar steek. Da's irritant, want dat betekent dat ik geen dingen voor hem kan verzwijgen. Moeiteloos prikt hij door alle gebakken lucht heen, legt zijn vingers op zere plekken en weet hij precies die pijnpuntjes aan te stippen die ik zo zorgvuldig probeer te vermijden. Wat hij daarmee doet is natuurlijk wel de essentie van mijn klachten blootleggen. En dat is op zich weer niet zo gek, omdat dat weer openingen biedt om die klachten adequaat aan te pakken.

Misschien ook wel beter, des te eerder ben ik van die ellendeling af...

Door Suffie

Maandag 04 April 2005 te 3:51 pm

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. een goeie dokter dus.

  Paul

  Paul

  (E-mail ) (URL)

  04-04-’05 20:08

 1. Hum…is dat positief of negatief?

  Cleo

  Cleo

  (URL)

  07-04-’05 09:53

 1. Klinkt toch goed eigenlijk.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  10-04-’05 00:14

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.