Drie

Twee reacties

Als je eenzaam en alleen in een hotelkamer in den vreemde zit doe je wel eens rare dingen, een Pay-TV account activeren bijvoorbeeld. En zo kwam het dat ik enkele weken geleden op dergelijke wijze werd getracteerd op een cinematografisch meesterwerkje, waarin twee heren en een dame een erotische exercitie uitvoerden waaraan Lord Sandwich ooit, in zalige ontwetendheid van de uiteindelijke, tegenwoordige betekenis, zijn naam leende.

In deze manoeuvre worden twee technieken gehanteerd die op zich kunnen rekenen op mijn warme belangstelling, mits afzonderlijk uitgevoerd en niet tegelijkertijd. En dat heeft van alles te maken met de combinatie en de inzet van de deelnemende partijen. Ik ben niet homofoob of vies van intimiteit tussen mannen. Ik heb vechtsporten beoefend, ik zoen mijn broers en ik omhels mijn vrienden. Daarbij hoort echter niet het tijdens het liefdesspel tegen elkaar aanschurken van de scrota of het gezellig tegen elkaar aanpletten van de frenulae in de mondholte van de te penetreren dame, twee bijverschijnselen die bij het toepassen van de omschreven methode bepaald niet denkbeeldig zijn.

Het blijkt dat zowel mannen als vrouwen binnen hun relatie niet per definitie afwijzend staan tegenover een m?nage ? trois, maar dat er verschillend wordt gedacht over de samenstelling van zo'n bijeenkomst. Vrouwen fantaseren eerder over een vrijage met twee heren, terwijl mannen eerder uitgaan van een potje fleppen met twee dames.

Zelf heb ik daar vrij liberale idee?n over, uiteraard indachtig de bovenstaande denkbeelden. Trio's zijn acceptabel, mits gemodeleerd naar ICT normen: parallel of seri?el, waarbij de eerste situatie staat voor de combinatie 2 dames/ 1 heer en de tweede dus net andersom. Oftewel, twee dames tegelijkertijd in de sponde is helemaal goed. Twee heren die een dame delen is ook geen enkel probleem, mits niet tegelijkertijd en met enige tijd er tussen in, liefst een week of drie.

Helaas kan daarvan in een sociaal antropologische natuurstudie van veertig minuten geen sprake zijn. En dus was ik gedwongen mijn investering in betaalde lichtbeelden terug te verdienen met het kijken naar The Incredibles. Heel gezellig en verantwoord, geens schurende scrotums en bovendien niet nagesynchroniseerd. En da's ook wat waard.

Door Suffie

Vrijdag 22 April 2005 te 10:27 pm

Geplaatst in Seks & Lust

twee reacties

 1. Geef mij maar een Big Mac.

  Paul

  Paul

  (E-mail ) (URL)

  23-04-’05 12:36

 1. Vanuit ander perspectief gezien stem ik voor juist wel tegelijkertijd enzo :D Maar ook twee mannen ben ik niet vies man.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  24-04-’05 04:48

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.