Div

Zes reacties

Daar staat ze, onopvallend als altijd. Ik kijk en mijn hart bonst terwijl de pijn van angstig verlangen door mijn lijf raast.

Ik denk terug aan ons laatste samenzijn en het einde daarvan. De pijn en de schrik beheersen mijn herinneringen en weer schieten tranen in mijn ogen. Het deed pijn. Niet alleen op dat moment, maar ook de maanden daarna en ik bedenk me dat die klap voor haar minstens net zo hard is geweest.

De maanden dat ik haar negeerde, onbewust langs haar heen keek om de pijn te vergeten en de confrontatie te vermijden. Ik loop naar haar toe en voel de spijt mijn gezicht kleuren. Ik raak haar aan, laat mijn handen langs haar rondingen glijden en de warme gloed van mijn passie doet de kou verdwijnen.

Dan zijn we samen, net als ooit. Mijn lichaam juicht en mijn hartstocht doet me geluidloos schreeuwen als we ??n worden. Ik voel haar onder mij trillen en bewegen en langzaam lijken we in elkaar over te vloeien..

Dan is het afgelopen. Ze verbreekt het ritme, valt stil en weigert mijn verdere aansporingen te belonen. Ik wil niet, maar ik moet haar weigering accepteren. Het was te snel, te broos en te kort. Er is te veel te repareren, te veel te vergeten, het is nog te vroeg.

Teleurgesteld leid ik haar terug en neem opnieuw afscheid van haar. Maar er komt een dag...

Door Suffie

Vrijdag 29 April 2005 te 11:14 am

Geplaatst in Het leven

zes reacties

 1. Geweldige beesten h?, katten :)

  TiSNiX

  TiSNiX

  29-04-’05 11:57

 1. Als het ‘maar’ een kat was…

  karin

  karin

  (URL)

  29-04-’05 12:27

 1. Linklijstje bijgewerkt?

  Eric

  Eric

  (URL)

  29-04-’05 13:58

 1. Oh, gaat het over katten.

  Paul

  Paul

  (E-mail ) (URL)

  29-04-’05 18:15

 1. Doe het nou niet!
  Ze is levensgevaarlijk!

  She

  She

  (URL)

  29-04-’05 18:17

 1. Nee, geen kat ~ ik zet ?10 op de motorfiets!

  Marti

  Marti

  (URL)

  29-04-’05 21:44

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.