Bob roeleert grote tijd

Drie reacties

Voor wie het interesseert deze keer bij wijze van hoge uitzondering een klein stukje techtalk. Grote Weblog Guru Bob is namelijk bezig met de alfa versie van Pivot 1.3 en Uwe Sufheid heeft zichzelf genegen gevonden om daarin mee te testen.

Wat mij betreft is de meest spectaculaire toevoeging de ingebouwde moblogfunctionaliteit, die ik dan ook onmiddellijk in gebruik heb genomen (zie rechts). Voor wie dat ook wil even een tipje: in de huidige versie gooit een moblogpostje je hele layout door elkaar omdat de koppeling naar je CSS file niet helemaal klopt. Zit in je template de absolute URL naar je CSS-file neer in plaats van de template_dir tag en dat probleem is opgelost.

Update: Heb ik die bende bijna in ??n keer goed aan de praat, wil die k****telefoon ineens geen MMS'jes meer naar emailadressen sturen...!!

Door Suffie

Donderdag 05 Mei 2005 te 1:25 pm

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. De moblog roeleert! Cool!

  Chell

  Chell

  (E-mail ) (URL)

  05-05-’05 18:20

 1. Mooi mooi. Is de database mogelijkheid er ook al?

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  07-05-’05 02:08

 1. beltegoed opwaarderen!

  luben

  luben

  (URL)

  09-05-’05 07:19

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.