Poppenkop

Vier reacties

Onder alleenstaande heren schijnt de Real Doll het tegenwoordig goed te doen. De Real Doll is een anatomisch levensechte pop die geen moeder heeft, nooit ongesteld is of hoofdpijn heeft en ook niet met dure hapjes of een goed gesprek behoeft te worden opgewarmd. De Real Doll wordt op maat gemaakt volgens opgegeven specificaties, voelt warm en levensecht aan, ligt indien gewenst altijd met de benen wijd en is nooit te beroerd om te pijpen. Enige nadeel is dat je in het laatste geval wel zelf het hoofd heen en weer moet bewegen.

Al enige tijd verdenk ik de Plusmarkt in Almere Buiten ervan dat ze een meer geavanceerd type van deze pop als kassi?re in gebruik hebben. Zo'n juf die net iets t? onecht is: iets te veel babyvet, iets te veel rouge op de wangetjes, iets te lange wimpers en iets te grote wolken van uitgesponnen, blonde haren. Met de oprechte glimlach van een ongestelde cheerleader, schuift ze met overdreven sierlijke bewegingen de boodschappen over de scanner heen. Onderwijl knippert ze demonstratief met haar aangezette ogen en zegt n?t iets te luid, te langzaam en te goed gearticuleerd: "Goedenmiddag mijnheer, wilt u ook koopzegeltjes? Wilt u de bon misschien? Dan wens ik u nog een heel fijn weekend toe. Tot ziens, mijnheer!"

Na mijn eerste confrontatie met dit wezen, geloofde ik enige tijd in 'Stepfort daughters' en zocht ik dagen lang naar reusachtige peulen onder mijn bed. Nu weet ik beter: de perfecte andro?de, met uitstekende manieren, een prettige, neutrale en daardoor inwisselbare uitstraling en ongebonden aan CAO's, loonafspraken en Arbowetgeving.

Maar waar houdt die perfectie op? Een Real Doll is lichamelijk perfect gereconstrueerd omdat daar haar toepassingsgebied ligt. Maar een elektronische kassi?re, die gebouwd is om lief te lachen en met klanten te communiceren, heeft die behoefte aan enige vorm van realisme onder haar kleren? Oftewel: zit er in haar broekje iets wat ze toch niet gebruikt? Het vervelende is dat deze vraag me obsedeert, en dat is tamelijk genant als je je boodschappen voor het weekend staat af te rekenen.

Nog vervelender is echter dat ik vanmiddag de verleiding niet heb kunnen weerstaan om haar te vragen haar hoofd een keertje heen en weer te bewegen...

Door Suffie

Zaterdag 07 Mei 2005 te 11:34 pm

vier reacties

 1. Daarbij ook verzocht een zekere positie in te nemen? Of mocht ze heel onschuldig achter de kassa blijven zitten?

  Lawyerzwelgje

  Lawyerzwelgje

  (E-mail )

  08-05-’05 02:28

 1. Je weet zeker dat het geen man-wijf was? ;-)

  karin

  karin

  (URL)

  08-05-’05 11:28

 1. Als ze nors, nukkig en bot had gedragen, hadden wij hier een ander stukje gelezen, wedden?

  Maurice

  Maurice

  (URL)

  08-05-’05 12:25

 1. Adressen willen we, en foto’s, veel foto’s…..

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  08-05-’05 19:55

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.