Wanhopige oproep

Vijf reacties

Mocht er iemand in de omgeving van Almere in het bezit zijn van drie escargot-tangen, dan zou deze mij een groot plezier doen door ze vanavond aan mij uit te lenen. Ik ben de mijne namelijk kwijt en Kleine Suffie heeft bedacht dat er in Huize Suffie vanavond in het kader van moederdag slakken dienen te worden geconsumeerd.

Wellicht zijn de exemplaren die ik in bezit had bij de verhuizing van vorig jaar in ongerede geraakt, hoewel het ook heel goed mogelijk is dat ze, gezien eerder uitgevonden alternatieve toepassingen, elders in huis zijn opgeslagen. Heeft u er wat te leen? Ik kan u in dat geval verzekeren dat ze gebruikt zullen worden voor het eten van slakken. En bent u daar niet van overtuigd, weet dan in ieder geval dat geen enkel geleend bestek dit huis verlaat zonder de vaatwasser van binnen te hebben gezien...!

Door Suffie

Zondag 08 Mei 2005 te 3:28 pm

Geplaatst in Drank & Voer

vijf reacties

 1. Sorry Zover ik weet heeft mijn pa geen escargot-tangen. Ik wilde trouwens wel een bezoekje komen brengen misschien, ergens vanaf de 26e ..

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  08-05-’05 16:34

 1. Moet ik slakken in huis halen?? ;-)

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  08-05-’05 17:33

 1. Heb die escargot-tangen wel,maar je zal wel bezig zijn nu met slakken eten,en daarbij afstand is toch wat te ver…

  Tanya

  Tanya

  (E-mail ) (URL)

  08-05-’05 21:24

 1. woon wel in de buurt, maar ik gebruik altijd slakkenkorrels. na gebruik blijven ze stil zitten en heb je geen tangen meer nodig.

  luben

  luben

  (URL)

  09-05-’05 07:19

 1. Nee nee, geen slakken!!! Mij doe je een groter plezier met indisch of surinaams :) Makkelijk ook nog, een deel kan je simpelweg met je handen opeten.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  11-05-’05 02:30

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.