Podcumming

Elf reacties

Een -laten we in verband met privacy gevoeligheid maar even zeggen- goede vriendin van me, is sinds kort in het bezit van een iPod. Zij en haar apparaatje zijn onafscheidelijk, een feit dat ik mede aan mijzelf toeschrijf omdat ik doorgaans de daluren van mijn computer gebruik om haar speeltje van nieuwe melodie?n te voorzien. Wat mij echter zorgen baart is het feit dat zij er ernstig genoegen in schept om die oordingetjes ook tijdens het neuken in te houden.

Ooit stond er een cartoon in Het Parool van Peter van Straaten, waarin een wat punkerig gekapte, blote dame enigszins schuchter aan de iets oudere heer die haar onderwijl achterlangs penetreerde vroeg of hij het h??l erg vond als zij ondertussen haar walkman ophield. In mijn opinie stond dit plaatje symbool voor de steeds meer afnemende seksuele verbondenheid door sterk toenemende individualisering binnen de moderne relatie. Ondertussen heb ik echter uit eerste hand moeten constateren dat de bovengenoemde dame beduidend krachtiger, langer, intenser en frequenter klaarkomt als zij een passend muziekje op de oren heeft. En wie ben ik nu eigenlijk helemaal om haar die auditieve prikkel te onthouden?

Uwe Sufheid zou echter Uwe Sufheid niet zijn als er geen voordelen aan deze situatie te behalen vielen. Waar andere mannen zich wellicht af zouden vragen hoe om te gaan met dit aan de techniek verloren gegane stukje controle, aandacht en verbondenheid, vraag ik me juist af welke muziekjes bij wie de beste resultaten opleveren. Uiteraard heb ik het dan niet over slaapverwekkende deuntjes als de 'Bolero' van Ravel of de 'Carmina Burana' van Orff, maar muziek die mensen individueel op onderbewust niveau prikkelt tot optimalisering van hormonale processen. Dat kan bij de ??n iets van Norah Jones, Dido of Seal zijn, maar er zullen er ook wel zijn die behoorlijk opvochtigen van Rammstein, I Am Kloot of Godworst.

In dat kader ben ik benieuwd naar uw ervaringen. Welke muziek heeft u tijdens de daad het liefst op de oren? Wellicht kan ik deze wetenschap gebruiken om mijn kennissenkring eens wat anders te benaderen. Ik heb ondertussen namelijk al gekkere Podcasts gehoord....

Door Suffie

Maandag 09 Mei 2005 te 11:39 am

Geplaatst in La musique, Seks & Lust

elf reacties

 1. Doe mij maar Alive van Pearl Jam.

  Tim

  Tim

  (URL)

  09-05-’05 12:51

 1. Uiteraard “die Walk?re” van vriend Richard en niks lullig I-pod met oordopjes, maar gewoon over mijn acht JBL 250 watt speakerkasten!!!!

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  09-05-’05 13:17

 1. “Excess” van Tricky,does the trick for me.
  En verder sluit ik me aan bij Opa-Buiswater..

  pomme

  pomme

  (E-mail )

  09-05-’05 13:36

 1. Die J.B. te A t?ch!!

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  09-05-’05 16:39

 1. Zal het toch eens proberen,met van die oordingetjes in…en met muziek van Norah Jones,duurt het wat langer…hoop ik

  Tanya

  Tanya

  (E-mail ) (URL)

  09-05-’05 18:39

 1. Hahahahahahahahahaha!

  Luna

  Luna

  10-05-’05 09:21

 1. De dame op de foto heet Luba. What’s in a name, zullen we maar zeggen. ;-)

  Bob

  Bob

  10-05-’05 20:07

 1. Geen muziek graag! Dat leidt maar af enzo, ik lig/hang/sta toch zeker geen muziek te luisteren. Maar goed, als iemand het zou vragen zou ik Pink aanraden denk ik. Geile stem.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  11-05-’05 02:28

 1. Marvin Gaye met ‘Sexual Healing’, natuurlijk.

  The Gaucho

  The Gaucho

  11-05-’05 09:15

 1. Ik wil niet betweterig (of in dit geval bedweterig) overkomen, maar de Bolero is accentloos en Carmina Burana dus met een ‘n’. Want ik zeg maar zo: als je beft, doe het dan tenminste zonder spelfouten!

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  12-05-’05 00:05

 1. VJ, het is veelzeggend dat jij daar als tiende reageerder pas wat van zegt! Wellicht ken je in dat licht de gewoonte van restauranthouders om in hun menukaart minimaal ??n spelfout op te nemen om te controleren in hoeverre deze door het publiek wordt gelezen.

  Overigens, die hele Bolero staat vol met accenten, voornamelijk op 3 en 4, dus wat zeur je nou??

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  12-05-’05 09:01

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.