Vieofdigmud (3)

Eén reactie

De laatste keer dat ik een fles champagne opentrok, knalde de kurk zo hard tegen het plafond aan en vervolgens terug op de houten vloer, dat mijn zoon er wakker van werd. De kurk die ik daarvoor liet knallen verwaaide in de wind en eindigde zonder merkbare effecten ergens in het Nuldernauw.

Jaren geleden mocht ik als favoriet stuk schoonfamilie de fles ontkurken tijdens de oud- en nieuwviering. Om mijn positie als toffe peer te bevestigen deed ik dat met veel ?lan en slaagde er dan ook in om de als eregast aanwezige grootmoeder der familie vol op het voorhoofd te treffen, waardoor zij stijl achterover op het parket donderde. Tot een volgende oud- en nieuw binnen deze familie kwam het niet meer.

Door Suffie

Woensdag 11 Mei 2005 te 11:01 pm

Geplaatst in Vroegâh

Eén reactie

  1. Dank voor de schaterlach die door mijn kamer klonk!

    Mir

    Mir

    (URL)

    12-05-’05 21:37

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.