Vroeg uit de veren

Vijf reacties

De producenten van "Nederland in Beweging" hebben er goed aan gedaan om naast alle excuusbejaarden een lekker wijf in het sportclubje op te nemen (=niet Olga). Hoewel ik nog steeds geen centimeter meer beweeg dan voorheen ben ik tegenwoordig wel lekker vlot m'n bed uit.

Door Suffie

Vrijdag 13 Mei 2005 te 09:24 am

Geplaatst in Kort

vijf reacties

 1. Dat begint toch pas om 9 uur?

  michiel

  michiel

  (E-mail )

  13-05-’05 11:51

 1. leuk, sta je daar met je ontzettende odol… en wie moet dat dan weer oplossen?

  luben

  luben

  (URL)

  13-05-’05 14:09

 1. Daar ik nu voorlopig (er komt een eind aan nu) op een matras slaap vlakbij de tv in de woonkamer, zet ik, na t alarm uitgezet te hebben, de tv altijd ff aan. Meestal klikt ned 1 dan voorbij s’ochtends vroeg. Maar ik krijg er spontane braakneigingen van. Vooral van die kleine opdonder die de hele tijd als een puber lacht. Denken ze nou echt dat t bejaardentehuis mee doet elke ochtend?

  karin

  karin

  (URL)

  14-05-’05 10:36

 1. Nou ga ik toch maar weer eens kijken.

  Paul

  Paul

  (E-mail ) (URL)

  17-05-’05 21:15

 1. Als het niet Olga is (duh), wie is het dan wel?

  Johan

  Johan

  (URL)

  18-05-’05 10:48

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.