'Tieten'

Twee reacties

Toen ik deze bende opzette vroeg een reageerder waar de tieten bleven.'Niet doen' zei nummer twee, 'zorg jij maar voor de mooie stukkies en laat de tieten aan anderen over.'

Dat is een probleem. Ik ben namelijk nogal gek op borsten, tietengek eigenlijk. Eigenlijk kan ik geen vrouw passeren zonder haar voorgevel te beoordelen op grootte, vooruitstrevendheid, tepelgehalte, verend vermogen, graviteitsbestendigheid en algehele vormgeving. Dat is mij al een aantal malen lelijk opgebroken. Vrouwen praten moeilijk met mannen die meteen hun neus tussen de borsten steken.

Onverwerkt jeugdtrauma? Neuh.. Nooit iets tekort gekomen en moedermelk tot mijn eerste. Dat is het dus niet.

Een onbewust gemis? Nou, nee! Suffinnetje is tamelijk ruimhartig toegerust en tussendoor zag ik ze allemaal voorbijkomen: puntborsten, prijsprammen, levertieten, zwengelmemmen, plankerwten, Maagdenburger halve bollen, meloenjetsers, lustbolders en Egyptische waterzakken. En allemaal even mooi en interessant..

Maar ik haak af bij implantaten. Hoewel ik er geen ervaringen mee heb, stoten ze me af. Hoe voelen ze aan? Klinken ze net als een ballon als je er in knijpt? Kunnen ze knappen als je te hard masseert?

Ik wil nog wel eens een videootje huren in de kategorie recreatief sociaal antropologische natuurstudies, waarin dames acteren die hun lichaam hebben laten verzwaren met een paar kilo silliconen of zoutoplossing. Tijdens de actiescenes zwaaien de aangebrachte gevaartes zo vervaarlijk heen en weer, dat soms de vrees ontstaat dat de vulsels, door tegenwerkende natuurkrachten, dwars door het tere weefsel van de zich herstellende littekens heen zullen scheuren om op de vloer als neergesmeten kwallen open te spatten.

Het is een feit dat veel vrouwen niet tevreden zijn met hetgeen ze van moeder natuur toebedeeld hebben gekregen. Gedreven door het beeld dat door de media en de schoonheidsindustrie wordt bepaald, willen ze meer. In Amerika is het al heel gewoon dat meisjes op hun achtiende van pa en ma een borstvergroting kado krijgen en ook hier begint het al tamelijk normaal te worden dat vrouwen een maatje groter aanschaffen. Paradoxaal genoeg is er ook een kategorie vrouwen die juist last hebben van hun overvloed. Vrouwen die niet gewoon hard kunnen lopen, vrouwen met rugklachten of vrouwen die de overvloedige aandacht van het mannelijk geslacht niet meer aankunnen. Zij willen er eigenlijk graag van af.

In gedachte zie ik oma, 94 jaar oud, die door een verpleegster onder de douche wordt gezet. Oud, versleten, nauwelijks meer vlees op haar broze boten, en haar huid slaphangend als oud leer. Maar haar borsten steken trots en priemend vooruit, stevig, uitdagend en jong.

...een kwal??

Door Suffie

Woensdag 30 Januari 2002 te 9:30 pm

Geplaatst in Seks & Lust

twee reacties

 1. Vrouw zijnde kan ik zeggen dat ik op zich niet van mijn borsten af wil en zelfs niet van de gehele aandacht voor mijn borsten. Maar sommigen mannen zouden zich wel wat in mogen houden. Dat ik niet naar de chrirug ren om flink wat maten te verkleinen wil niet zeggen dat elke man een vrijbrief krijgt om met ze aan de haal te gaan nietwaar :)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  10-07-’06 16:55

 1. Bedankt voor het inzicht trouwens!

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  10-07-’06 16:56

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.