In verwondering

Twee reacties

Vorige week heeft Uwe Sufheid zich over een aantal zaken in min of meer ernstige mate verwonderd. Bijvoorbeeld over het feit dat een Tsunami volgens de deskundologen mediagenieker zijn dan aardbevingen en dus gelijk ook minder geld opleveren. Of over het feit dat je eind oktober nog in je shirtje op een bootje kan dobberen zonder dat de rijp aan je snor komt te hangen. Of over het feit dat de combinatie goed gekwalificeerd personeel, een brandtechnisch goedgekeurd complex en adequaat handelen toch een score kan opleveren van elf geroosterde illegalen.

Wat mij echter het meest verwondert is het feit dat wielrenster Leontien van Moorsel de afgelopen week fungeerde als lingeriedraagster van het jaar 2005. Een leuk wijf, die Van Moorsel, daar niet van. Maar tenzij zij zich spontaan in mijn slaapkamer meldt om mijn ongelijk te bewijzen, blijft het beeld van ontploffende benen in een zeemleren broek een ernstige blokkade om haar in die hoedanigheid serieus te nemen.

Nee, eigenlijk had ik die functie toegedicht aan mijn eigen Suffinnetje, een gewaagde keus omdat deze onvermijdelijk leidt tot gevoelens van relationele correctheid, bevooroordeling en subjectivisme. Uiteraard zit er achter deze enige juiste keus dan ook een verhaal. Vorige week troonde mijn geliefde mij mede naar een nieuw winkeltje in de stad dat wordt geleid door een iets rijpere, maar goedhartig bedeelde dame, samen met twee elfachtige dochters en een halfling van een zoon. In deze winkel wordt lingerie verkocht. Geen ranzige visnetkousen met strategisch opengewerkte gaten of goedkope, kanten Mickey Mouse-oren, maar wel geraffineerde stukken van Marie Jo en Marlies Dekkers. Suffinnetje is gek op lingerie, maar draagt het nauwelijks vanwege de gebrekkige beschikbaarheid van goed passend materiaal. In de doorsnee lingeriewinkel wordt namelijk nauwelijks rekening gehouden met dames die qua postuur in het modale gebied vallen, maar qua voorgevel wat extra aandacht van onze schepper hebben mogen ervaren. Heb je een klein lijfje en een stel grote toeters, dan is er in jouw maat niets te krijgen, iets waar Suffinnetje al jarenlang vergeefs tegen op bokst.

Dan de ervaringen in d?t winkeltje: Bij binnenkomst schiet ??n der elfjes naar ons toe en leidt ons aan de hand naar een tafel waar we worden vergast op een glaasje wijn en een hapje. Terwijl ik knabbel wordt Suffinnetje aan de hand meegenomen langs rekken vol kleurige heerlijkheden, fleurige niemendalletjes, exotische lichaamsdraperie?n en geile gewaden. En als ik een dik uur later wankelend en enigszins licht in het hoofd overeind word geholpen, torst mijn lief met een intens tevreden smoeltje twee tassen met zich mee vol stijlvol textiel in pikante kadoverpakking. En wat meer is: alles op maat, of binnen vijf dagen in de gewenste maat te leveren.

Suffinnetje is een tevreden mens, blij met het feit dat ze het nu eens niet hoeft te doen met slechtzittende plastic ranzigheden die eigenlijk alleen beperkt decoratief bruikbaar zijn, en blij met haar exclusieve en hoogwaardige niemendalletjes die haar niet alleen uiterst geil staan, maar ook nog eens prettig genoeg zitten om eens wat langer te dragen. Enige nadeel is dat Suffinnetje nu ernstig op zoek moet naar alle wasmerkjes. Voorheen had zij dit soort dingetjes namelijk meestal niet lang genoeg aan om vies te worden....

Door Suffie

Zondag 06 November 2005 te 09:44 am

Geplaatst in Seks & Lust

twee reacties

 1. Als je even zoekt, is er voor iedere lichaamsvorm die niet binnen de standaard past, wel mooie kleding en schoeisel te vinden.
  Er hangt alleen vaak zo’n nadelig prijskaartje aan.

  Pomme

  Pomme

  (URL)

  06-11-’05 15:13

 1. Frappant is: hoe is het mogelijk om lingeriedraagster van het jaar te worden? Ik bedoel: daarvoor moet je toch een hoop BN?rs in hun lingerie zien? En dat is toch zelden het geval? Of wordt het gebaseerd op de foto’s in de roddelbladen?

  Tijdrover

  Tijdrover

  (URL)

  07-11-’05 20:23

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.