Zaken zijn zaken

Zeven reacties

Dan is het boek weer weg, dan het paard weer ziek. Dan verdwalen er weer een paar Pieten en dan heeft de stoomboot weer panne. De kadootjes raken weg, de staf wordt gejat, de kadootjesfabriek ligt stil in verband met een staking, de aflevering van kadootjes raakt in de problemen vanwege het gebrek aan dakgoten en schoorstenen, de mijter ligt op de verkeerde boot en de Agenda-Piet heeft zich in de datum vergist.

Zomaar een greep uit de problemen die in de afgelopen jaren vanuit de fa. Sinterklaas in de media terecht zijn gekomen, God weet alleen welke misstanden de media niet eens hebben gehaald. Wil Sinterklaas nog een poot aan de grond krijgen in Nederland dan zijn er nog aardig wat organisatorische hobbels te nemen. Hoeveel Pieten zouden er afvloeien bij een reorganisatie?

Door Suffie

Zaterdag 12 November 2005 te 12:26 pm

Geplaatst in Default

zeven reacties

 1. Heeft de Sint soms Haagsche adviseurs….?

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  12-11-’05 12:36

 1. Misschien heeft de Sint je geweldige projectmatige aanpak nodig?

  Zomaar

  Zomaar

  (URL)

  12-11-’05 14:43

 1. moet Sint niet langzamerhand SMART?

  hansb

  hansb

  (URL)

  12-11-’05 18:39

 1. Nou, ik heb begrepen dat Michiel Kerbosch (wegwijspiet?) na dit jaar ermee gaat kappen. Dat is dus al ??n Pietje dat afvloeit.

  wilko

  wilko

  (URL)

  12-11-’05 22:04

 1. En dan denk je na zoveel jaren moet de Sint het wel op een rijtje hebben. Is de man zelf wel capabel genoeg eigenlijk.

  Rick

  Rick

  (URL)

  12-11-’05 23:52

 1. Och jee, Poolse Pieten en de kadootjesfabriek naar China?

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  13-11-’05 04:18

 1. dat komt vast omdat er onder de pietermannen nog niemand bedrijskunde, logistiek oid heeft gedaan…lekker houwe zo ;-)

  Mette

  Mette

  (URL)

  14-11-’05 11:49

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.