The Rabbit Files

Drie reacties

Eergisteren was het nog uitgebreid op RTL4: de zaak van de mysterieuze verdwijningen van konijnen in de omgeving van Alkmaar en de al even raadselachtige omstandigheden waaronder sommigen van hen weer in bizarre condities werden teruggevonden. Wat in dat licht wel jammer is, is dat de berichtgeving omtrent deze kwestie tamelijk onvolledig is.

Zo wordt er niets vermeld over de geheimzinnige en onverklaarbare lichtverschijnselen die in die periode zijn waargenomen in de omgeving van Alkmaar. Of dat de plaatselijke flora in de omgeving van de vindplaatsen van enkele konijnen een afwijkende groei vertoont, mogelijk ten gevolge van harde straling. Onbevestigde bronnen spreken over een boer die in een wortelveld wezens heeft waargenomen met grote schijfvormige ogen aan de zijkant van onmiskenbaar buitenaardse hoofden, en met buitenproportioneel grote oren.

Ook geen woord over teruggevonden konijnen met bizarre lichamelijke afwijkingen, vari?rend van brandwonden tot onverklaarbare wijzigingen in de genetische structuur. In enkele konijnen blijken zelfs embryo's te zijn aangetroffen die bij onderzoek met geen enkele bekende, aardse levensvorm overeen kwamen.

Mij is het duidelijk: er staan dingen op stapel die de wereld zoals wij die tot op heden gekend hebben ingrijpend gaan veranderen, een rigoreuze wijziging in ons ecosysteem, misschien zelfs een vanuit de ruimte gemanipuleerde ommekeer in onze revolutie. Bang ben ik daar niet voor, want ik geloof dat wij met elkaar een van buitenaf opgelegde apocalyps kunnen voorkomen. Dat betekent wel dat we bereid moeten zijn tot harde en in sommige ogen misschien zelfs draconische maatregelen, tot stappen die zowel rigoreus als onomkeerbaar zullen zijn.

Maar als we allemaal onze schouders eronder zetten, heb ik er vertrouwen in dat we deze dreiging v??r de kerst nog een definitief halt kunnen toeroepen.

Door Suffie

Woensdag 23 November 2005 te 01:17 am

Geplaatst in Raar

drie reacties

 1. Is drie doosjes kaliber twaalf dit jaar genoeg?

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  23-11-’05 09:59

 1. Net war of the worlds gekeken?

  Hebben de aliens zich vergist en moorden ze alle konijntjes uit?

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  23-11-’05 22:28

 1. @MIBI: sommige ‘jagers’ hebben een excuus nodig om konijn te eten met kerst ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  25-11-’05 01:48

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.