Vastbijten in het verleden

Vier reacties

Ineens droomde ik weer van haar, ongemeen levendig en realistisch. Nog vele minuten lang lag ik die morgen op mijn rug, vechtend tegen de opwellende tranen en het bonzen van mijn hart. De dag was verloren en dat wist ik. Ik moest er doorheen, maar wist dat ze nog vele uren de inhoud en loop van mijn gedachtes zou bepalen.

Het was al lang voorbij. We hadden niets meer dat ons bond. Sommige relaties zijn nu eenmaal niet bedoeld om een leven lang te duren, maar lopen af naar een duidelijk en onvermijdelijk afscheid. Zo'n moment laat je achter je, je neemt de herinneringen mee en laat deze vervagen tot alleen de warmte in je hart overblijft.

In het begin reed ik er nog wel eens langs, stiekem glurend door de luxaflex in de hoop nog een glimp van haar lange, blonde haren op te vangen. Maar ik wist dat ik daar niets meer te zoeken had, wist niet eens met zekerheid of ze er nog wel was en uiteindelijk bleef ik weg. En sloot een periode af.

En toen ineens was ze er weer, alsof de afgelopen jaren nooit gepasseerd waren. Koortsachtig zocht ik naar een reden of aanleiding om de droom open te breken. En die vond ik. Volgende week ga ik voor het eerst, deze keer met mijn zoon, naar de orthodontist, in de zalige wetenschap dat hij me ooit vertelde dat het verloop bij zijn assistentes al jarenlang vrijwel nihil was....

Door Suffie

Vrijdag 25 November 2005 te 10:46 am

Geplaatst in Seks & Lust

vier reacties

 1. Oke, waar die verplichte afspraken al niet goed voor zijn!

  karin

  karin

  (URL)

  25-11-’05 10:57

 1. Ow jee :-)
  Maar jij bent wel de 1e die ik ken die blij is met ‘beugel nodig’! grijns
  Ruben is de dans ontsprongen; door snel een kiesje te trekken is er n?t genoeg ruimte gekomen en staat alles netjs genoeg …

  Marti

  Marti

  (URL)

  25-11-’05 11:30

 1. Euh.. laatste update: ik heb er weer eentje, althans een halve! Nog even een tandje rechtzetten…

  Suffie

  Suffie

  (URL)

  25-11-’05 11:52

 1. Nu wel oppassen met harde stukjes eten. En zeker oppassen met kleverige candy-repen.

  Gewoon

  Gewoon

  (URL)

  25-11-’05 12:25

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.