Weg

Eén reactie

Dan ineens is ze weg, midden in de nacht. Terwijl de lichten van haar auto over het plafond van de slaapkamer vegen en de motor wegsterft, slaat de paniek toe en wordt ik plotsklaps bewust van al die dingen die zo vanzelfsprekend zijn, maar door de kracht van slechts ??n telefoontje op het verkeerde moment onherroepelijke onbereikbaar zouden kunnen worden: haar ogen op mijn netvlies, haar haren in mijn neus, haar eten op mijn bord, haar woorden in mijn hoofd, haar kind op mijn schoot, haar liefde in mijn mailbox, haar voeten in mijn rug, haar tong in mijn knoflooksaus, haar lippen om mijn schacht, haar billen in mijn uitzicht, haar mening in mijn twijfels, haar nagels in mijn rug, haar sokken op mijn spijkerbroek, haar parfum in mijn overhemd, haar benen naast mijn oren, haar aap op mijn schouder, haar stem in mijn slakkenhuis, haar muziek op mijn iPod, haar batterijen in mijn afstandsbediening, haar foto in mijn portemonnee, haar pasta in mijn borstel, haar kaartje op mijn prikbord en haar stempel op mijn leven.

De stilte drukt, de angst groeit en het onderbewuste wordt ineens heel bewust. Totdat de deur open gaat en zij haar koude lichaam tegen het mijne vleit. Dan bedenk ik mij dat zo'n inbraakalarm soms onverwachte gevolgen kan hebben.

Door Suffie

Vrijdag 02 December 2005 te 09:41 am

Geplaatst in Mooi & Warm

Eén reactie

  1. Een staaltje misintepretatie kan toch een relatie op mooie wijze voeden :)

    CiNNeR

    CiNNeR

    (URL)

    03-12-’05 01:55

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.