The Rabbit Files (2)

Zes reacties

Vanmorgen meldde mijn collega zich ziek bij mij. Bij een confrontatie met haar konijn raakte zij zodanig ernstig gewond dat zij zich in het ziekenhuis moest laten behandelen. Behalve een aantal hechtingen waar het dier haar had gebeten, hield zij er een tetanusprik aan over, alsmede een penicilinekuur en minimaal een week rust.

Voor wat betreft de collega mag gezegd worden dat haar wereldbeeld na dit incident vermoedelijk onherstelbare schade heeft opgelopen.

Voor wat betreft het konijn mag gezegd worden dat deze er, gezien de tijd van het jaar, een knap beroerd gevoel voor timing op na houdt.

Door Suffie

Donderdag 08 December 2005 te 7:44 pm

Geplaatst in Raar

zes reacties

 1. LOL, wat een verhaal!

  karin

  karin

  (URL)

  08-12-’05 20:36

 1. King Konijn

  GdeB

  GdeB

  (E-mail ) (URL)

  08-12-’05 22:10

 1. Nou, inderdaad.. hahhaah

  SveMic

  SveMic

  (URL)

  08-12-’05 23:03

 1. Altijd eerst naar Monty Python and the holy grail kijken voordat je je met konijnen gaat bezighouden. Hoewel dit verhaal zo absurd klinkt dat ik me afvraag of je niet toevallig bij de brandweer werkt.

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  09-12-’05 05:35

 1. Dat konijn heeft juist een goed gevoel voor timing. Hij (zij?) zat te bibberen in dat hok en plots waren daar inderdaad De Handen. NEE! dacht het konijn, ik wil de pan niet in!
  En het deed alles wat het kon om in het hok te kunnen blijven …

  Marti

  Marti

  (URL)

  09-12-’05 12:38

 1. Jij hebt toch cavia’s. Leven die straks na de kerst nog???

  Gewoon

  Gewoon

  (URL)

  09-12-’05 15:21

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.