Suffie's platenkast (the return of)

Drie reacties

Enkele jaren geleden al gunde Suffie zijn lezers een blik in zijn CD verzameling. Geen zorgvuldig geselecteerde keuzes uit cultureel verantwoord materiaal, geen "kijk mijn eens hip zijn" onthullingen, maar een lukrake greep tussen de schijfjes die in Huize Suffie rondzwerven, inclusief de krijgertjes, de miskopen, de geleende plaatjes, studiemateriaal en jeugdzonden. Suffie toonde u dus niet alleen de trots van zijn collectie, maar ook de meer genante keuzes, de lachertjes en de cultureel onaanraakbaren, inclusief commentaar en beoordeling.

Daar Suffie tot de generatie behoort die de overgang van LP naar CD nog enigszins bewust heeft meegemaakt, heeft Suffie gemeend deze serie -ooit onderbroken omdat Uwe Sufheid zich in die tijd nog iets aantrok van de meningen van zijn lezers- uit te breiden met een greep uit Suffie's vinylverzameling, ook al omdat er vaste plannen bestaan om ook deze verzameling binnenkort te digitaliseren.

Door Suffie

Vrijdag 16 December 2005 te 11:21 am

Geplaatst in La musique

drie reacties

 1. Maar ik heb Cindy Lauper!
  Girls just wanna have fun (hey now), is ??n van m’n favo nummers :-)
  En ik heb de kerst cd van Bing Crosby. E??h?n…twee van Andr? Hazes..
  (Over m’n platencollectie zwijg ik maar even.)
  Can you beat that?

  Pomme

  Pomme

  (URL)

  17-12-’05 12:58

 1. Nu mijn eigen een loglees-sabbatical ten einde is blijkt dat Zijne Suffigheid er een logschrijf-sabbatical op heeft zitten. Sterker nog, onze time-outs overlappen elkaar grotendeels. Toeval bestaat nog!

  Maar terzake. Ik heb geprobeerd, for-old-time’s-sake, Suffie’s platenkast 1 tot en met 4 te zoeken maar ben daar niet in geslaagd. Waar vind ik die?

  (En, hoe ziet het met mijn halve gevulde koek, ooit gewonnen met een meesterlijke haiku?)

  Horzel

  Horzel

  19-12-’05 13:24

 1. Horzel, welkom terug! Uw kritische noten werden hier node gemist! Om even aan te geven dat ik de draad wellicht ook met enige grilligheid opneem: de platenkast-serie vindt u terug in december 2002!

  Overigens, de halve koeken zijn gewoon meeverhuisd, maar ik vraag me af wie ze in deze staat nog wil ontvangen….

  Suffie

  Suffie

  (URL)

  20-12-’05 00:26

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.