Zicht op haar

Zeven reacties

Vanmorgen slaagde ik er voor het eerst sinds vele jaren in om mijn haar vanaf mijn voorhoofd tot aan het puntje van mijn neus te trekken. Okay, daarvoor moest ik weliswaar mijn neus dusdanig maltra?teren dat het leek alsof iemand een industri?el stopcontact in mijn gezicht had bevestigd, het maakt de euforie van het moment er niet minder om; Uwe Sufheid heeft lang haar!

Al vanaf het moment dat ik in staat was de schoolkapper eigenmachtig te ontvluchten hebben mijn ouders mij het beheer over mijn eigen kapsel gelaten, een keus die mij in ieder geval gedurende vele jaren een veelheid aan verschillende coupes heeft opgeleverd. Zo ondervond ik al gauw dat er niets fijners was dan verstrooid op een lok van je eigen haar te sabbelen om vervolgens de shampoo te determineren die je die ochtend op de tast van de badrand had gegraaid. Of hoe het was om je eerste vriendinnetje je haar te laten vlechten, na ijverig te hebben geoefend op haar Barbie. Ik heb haar tot over mijn schouders gehad, een hanekam, een matje, zo'n volkomen fout jaren '80-vlechtje en zelfs een golvend permanent. Toen, op een kwade dag, werd ik mij eensklaps ernstig bewust van de onverenigbaarheid van haarverzorging en ochtendhumeur en ging voor het eerst de tondeuze er overheen. En dat is tot op heden altijd zo gebleven, zij het met een aantal variaties, uiteenlopend van de PeeWee Herman-look tot het militaire blokhoofd.

Vanwaar nu die ommekeer? Ach, dat blijkt bij mij altijd op hetzelfde neer te komen: Seks! De eerste juffrouw die mijn haar milimeterde was uiterst bevallig, fr?le en wulps, had lange blonde lokken en wist mij alleen met haar glimlach al tot uiterste hormonale activiteit te brengen, zodanig zelfs dat alleen het geluid van haar tondeuze mijn klieren reeds deed klotsen. Mijn Lief, die in deze groeiende seksuele obsessie echter een ernstige bedreiding van onze huwelijkse geneugten zag, maakte korte metten met dit fenomeen door mij onder te brengen in de thuiskapperij van mijn buurvrouw, die weliswaar heel aardig en bijzonder kundig met de schaar was, maar ook de gratie en bevalligheid bezat van een poffertjeskraam. Daarna was het jarenlang rustig, maar na mijn verhuizing ging het weer mis; De donkergekrulde juffrouw in de door de buuv aanbevolen salon, die mij al meteen confronteerde met haar gewoonte om haar tepels vanonder een veel te kort topje in mijn nek op te laten stijven, was in dat kader niet echt een stap in de juiste richting en zelfs de sporadisch thuiskappende moeder van Kleine Suffie's beste vriendje is, sinds ze afgelopen zomer in onze tuin haar nieuwe navelpiercing kwam laten zien, als risicodragend geclassificeerd.

Los van de mij niet onaangename nostalgische aspecten van mijn huidige dracht, ben ik mij terdege bewust van de eventuele gevolgen van mijn uitbundige haargroei. Nu al rijst het ochtendlijke onderhoudsgebeuren de pan uit en dat zal er niet minder op worden als ik er straks uitzie als een mengeling tussen Matthijs van Nieuwkerk, een Afgaanse windhond met overgewicht en professor Sneep. Derhalve ben ik ernstig op zoek naar een nieuwe kapster. Maar dan wel eentje die aan de door mijn lief gestelde eisen voldoet.

Anders moet ik straks ook nog op zoek naar iemand op wiens haarlokken ?k kan sabbelen....

Door Suffie

Maandag 19 December 2005 te 12:25 pm

Geplaatst in Seks & Lust

zeven reacties

 1. Als jouw lief daar zo stellig is, lijkt het mij niet meer dan reeel dat zij jou zwart op wit geeft wat haar eisen zijn. Meer dan 180 kilo? Onder de vlekken? Schattige kuiltjes in haar bierbuik? Man?
  Dan kunnen anderen meedenken, en behoort een kappersbezoek binnenkort weer tot je mogelijkheden.

  helena

  helena

  (URL)

  19-12-’05 12:58

 1. Haha, wilde ook net om een profielschets vragen!

  Marti

  Marti

  (URL)

  19-12-’05 15:36

 1. Moeilijke kwestie, want volgens mij tussenweg-onmogelijk.

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  20-12-’05 05:28

 1. Volgens mij laat je het groeien om de kale plekken te camoufleren!!!! Hoe vindt jouw lief eigenlijk dat lange haar, of zit zij daar soms ook (stiekem)heerlijk op te sabbelen????

  Gewoon

  Gewoon

  (URL)

  20-12-’05 15:31

 1. Er zit niets anders op, vrouwe Suffie zal een thuiskap-opleiding moeten gaan volgen. Wel weer verenigbaar met enige mate van genoemde nostalgische feitjes ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  21-12-’05 03:51

 1. Mannen en lang haar?

  karin

  karin

  (URL)

  23-12-’05 19:54

 1. Zolang jij niet met je lippen zit te lurken aan de hierboven vermelde en desbetreffende tepels, kan je er voor mijn part best vanuitgaan dat je compleet ethish en professioneel bezig bent.
  (Of verkoop het op deze manier dan thuis, tenminste.)

  ;-)

  Deejz@y!

  Deejz@y!

  (E-mail ) (URL)

  26-12-’05 02:10

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.