Verplicht eindejaarslijstje

Vier reacties

10 dingen die ik eigenlijk al een hele tijd op de computer had moeten doen, maar waar ik niet aan toe ben gekomen omdat ik zonodig moest webloggen terwijl ik daar eigenlijk geen tijd voor heb maar hey ik ben ook maar een mens met behoeften en wensen:

 1. Vier edities schrijfwerk factureren wat me al gauw een dikke duizend euri's oplevert (hetgeen ik goed kan gebruiken want in januari moet ik m'n belastingaanslag betalen en die is al met al lekker opgelopen.)
 2. M'n vakantiefilm afmonteren (wat best nog een klus is omdat het thans overgebleven filmmateriaal wellicht niet zonder commentaar door de censuur heenkomt, hetgeen misschien wat overdreven is want van een paar tepels onder een nat shirt is nog nooit iemand in mijn familie of vriendenkring flauwgevallen voor zover ik weet)
 3. Vieze plaatjes weggooien (niet eens uitsluitend vanuit ethisch oogpunt, maar vanwege de belasting van mijn netwerk, hoewel het beveiligen daarvan ook een optie zou zijn, ongetwijfeld tot teleurstelling van de buren)
 4. M'n iPod updaten met zo'n kleine 20 nieuwe of vergeten CD's (en het liefst meteen de meuk verwijderen die KaZaa er in heeft gemieterd hoewel het misschien leuk is om sommige dingen te houden als de kwaliteit dat toelaat want sommige mensen schijnen hun muziekcollectie met een snoeischaar te bewerken alvorens deze op het net te pleuren)
 5. M'n VST-plugins installeren (wat betekent dat ik ze ook op de ouwe PC moet de?nstalleren en hopen dat de authorisaties kunnen worden meegepiept, wat inhoudt dat ik die ouwe PC wel nog even op het internet moet aansluiten en dat is gezien de leeftijd nog een hele klus, mede ook omdat die PC na mijn verhuizing, vorig jaar, nog steeds moet worden aangesloten, maar dat is weer een ander lijstje)
 6. Achtergebleven stukjes video ruimen van de harde schijf (en dat niet alleen vanwege de buren en de eer en goeie naam van mijn lief, hoewel iedereen best snapt dat je met zoiets als een nieuwe digitale videocamera een experimentele fase doorloopt, maar vooral vanwege de aanslag op mijn harde schijfruimte)
 7. Een pissige, maar veel te lang uitgestelde email versturen (hoewel het misschien juist goed is om even te wachten omdat je nooit weet of zoiets niet averechts werkt, ofschoon het in de loop der tijd natuurlijk wel steeds moeilijker wordt om nog iets aan de bestaande situatie te veranderen zonder juist nog meer zeer naar boven te halen)
 8. Uitzoeken waarom mijn draadloze netwerk zo vaak hapert (wat inderdaad best vreemd is omdat mijn twee andere machines vlekkenloos op dezelfde verbinding draaien en ik in de configuraties geen enkel verschil kan ontdekken, wat zou kunnen betekenen dat er toch een storing in de hardware is, hetgeen betekent dat ik nu echt moet opschieten voordat de garantietermijn is verstreken)
 9. Mijn berichtengeschiedenis wissen (wat zo z'n voors en tegens heeft omdat sommige passages wellicht compromiterend of pijnlijk kunnen zijn, maar ook uitstekend geschikt om vastgelopen processen los te trekken)
 10. Een paar spelletjes voor Kleine Suffie installeren (hetgeen misschien wel het belangrijkste punt is, maar wat vanuit strategisch oogpunt misschien beter kan wachten tot de punten 1 tm. 9 zijn afgewerkt, wil ik nog enigszins kunnen profiteren van mijn nu nog redelijk ongeschonden vaderlijke imago)

Damn.. achteraf genomen had ik er wel een top 25 van kunnen maken...

Door Suffie

Dinsdag 27 December 2005 te 4:15 pm

Geplaatst in Default

vier reacties

 1. Ik geef je de vijf en stel het uit tot volgend jaar!

  Rick de Kikker

  Rick de Kikker

  (URL)

  28-12-’05 16:30

 1. En…??
  Schiet je al op?

  Jannie

  Jannie

  (E-mail ) (URL)

  29-12-’05 19:40

 1. Meuh… weet niet waar ik moet beginnen…!

  Suffie

  Suffie

  (URL)

  29-12-’05 19:42

 1. Met betrekking tot punt 10 en een Koekie heb ik allerhande filters geprobeerd, de ??n nog irritanter dan de ander.
  Ze heeft nu gewoon haar eigen account, met haar eigen dingetjes, zonder internet.
  Internet mag alleen als ik in de buurt ben. (Dit ook vanwege haar recente gegoogle op zoektermen als “leuke meisjes” enzo…

  Pomme

  Pomme

  (URL)

  30-12-’05 15:50

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.