Buttonesque

Zes reacties

Ik trok mijn das recht en liep met vooruitgestoken hand in de richting van een plukje vrouwelijke collega's, onderwijl een beschaafd en neutraal "gelukkig nieuwjaar" ten gehore brengende. Met een opvallend sierlijke beweging ontweek ??n van hen mijn handdruk en drukte haar omvangrijke boezem in mijn gezicht terwijl ze met haar handen mijn beide billen omvatte. "De beste wensen" hijgde ze wulps in mijn oren en toen ik haar geschrokken van mij afduwde gaf ze nog net een flinke kneep in mijn zitvlees.

Daar was de volgende al. Kronkelend wreef ze haar lichaam tegen het mijne, knabbelde op mijn oorlelletje en liet haar vingers onderwijl ondeugend langs de binnenkant van mijn dij heen en weer wandelen. Ik slikte en voelde het bloed uit mijn hoofd trekken, een duidelijk signaal dat mijn lichaam van mening was dat het elders harder nodig was. Nummer drie was een stuk minder subtiel; zonder omhaal duwde ze haar tong in mijn oor en trok mijn hand tot onder haar bloesje, waar mijn vingers kennis maakten met haar pedant gesteven nieuwjaarswensjes.

Zwetend stapte ik achteruit, in blinde paniek ondertussen. Maar nummer vier was sneller; Ik voelde hoe ze met ??n hand mijn onwillekeurig zwellende kruis kneedde, terwijl ze haar andere hand via de achterzijde langs mijn broeksband trachtte te werken. Ik schreeuwde het uit, draaide mij om, struikelde en viel languit op de grond. Ik voelde hoe een stel handen de rits van mijn broek zocht, en vervolgens de warme sensatie ten teken van dat dit gelukt was.

Ik schreeuwde, schopte, worstelde en wist me uiteindelijk te bevrijden uit de kluit krioelende vrouwenlijven. Blind holde ik het gebouw door in de richting van de heren-WC. Nadat ik daar mijn bonkende hart tot rust had laten komen, pulkte ik met bevende vinger de "Ik zoen je niet" button van mijn overhemd af.

Want uiteraard had ik de boodschap volledig begrepen...!

Door Suffie

Maandag 02 Januari 2006 te 9:24 pm

Geplaatst in Raar

zes reacties

 1. “Kronkelend wreef ze haar lichaam tegen de mijne”. Het is een schande. Het zou verboden moeten worden. Het is helemaal niet “de mijne”, maar “het mijne”. Foei.

  Cpt. Iglo

  Cpt. Iglo

  (E-mail ) (URL)

  03-01-’06 01:15

 1. Snirfff pweeeeeet Dat is nog eens leuk wakker worden. De dag kan nou al niet meer stuk.

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  03-01-’06 05:09

 1. Wat z?l je de wekker vervloekt hebben die ochtend!

  Marti

  Marti

  (URL)

  03-01-’06 10:35

 1. @Iglo: Gelukkig had ik de eindejaarsbonus voor de eindredacteur nog niet gestort!

  @Marti: dat is om 05:10 uur wel zo’n beetje standaard… ;-)

  Suffie

  Suffie

  (URL)

  03-01-’06 10:53

 1. Laat jezelf toch verwennen. Doe niet zo moeilijk. Laat die button weg, en go with the flow?

  paul

  paul

  (URL)

  03-01-’06 11:48

 1. Wees blij dat Gerard Joling niet bij jullie werkt!

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  04-01-’06 11:42

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.