Licht verteerbaar leesvoer

Tien reacties

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: we maken er met z'n allen een potje van, poependerwijs dan. Trek in een willekeurig Nederlands huishouden de medicijnkast open en er rolt in negen van de tien gevallen een tube Sperti uit. Trekken we daar vervolgens het te verwaarlozen percentage aan topmodellen die deze troep gebruiken om 's ochtends van de wallen onder hun ogen af te komen vanaf, dan is er nog steeds maar ??n conclusie mogelijk: we besteden te weinig tijd en aandacht aan onze dagelijkse defaecatie.

Verwonderlijk is dat niet. We moeten van onze regering steeds m??r werken, van onze partners steeds m??r socialiseren of neuken, en met onze kinderen steeds vaker naar allerlei sportclubjes en verenigingen toe. En aangezien de meeste mensen daarnaast ook graag nog wat tijd overhouden om te eten, de krant te lezen en CSI:Miami te kijken, wordt er automatisch beknibbeld op onze meest verscholen bezigheid: schijten. Alles moet maar even tussendoor; men stapt een toilet binnen, ragt de broek van de bips en het is druk opbouwen geblazen. En dat is op zich vreemd; want waar we tegenwoordig van kinds af aan al meekrijgen dat anale seks een stuk makkelijker en plezieriger wordt als je van tevoren een beetje de tijd neemt op te ontspannen, vinden we het heel normaal om op de pot vanwege de tijdsdruk w?l onze halve binnenvoering samen met de slavink van gisteren naar buiten te persen.

Iedereen zou zichzelf aan moeten leren om voor elke stoelgang minimaal tien minuten uit te trekken en eerst iets ontspannends te doen. Voor sommigen is dat klassieke muziek, yoga of masturberen, voor mij is dat een stukje lezen. Liefst iets licht verteerbaars natuurlijk, anders schiet het nog niet op. Zo kunt u in de diverse toiletgroepen in Huize Suffie momenteel het volgende leesvoer vinden:

- Liefde is vreemd (Herman Finkers)
- De Slagwerkkrant (laatste nummer)
- Keyboard Plus (laatste nummer)
- De Vara-gids (die met Carice van Houten erop)
- Lied van Macht en Aarde (Greg Bear)
- Cakewalk Sonar3 Producer Edition user manual
- De Machines van Maz (Jack Vance)
- Het Land Co?ta 2 (diverse auteurs)

Maar goed, dan nu de kardinale vraag: wat leest u zo'n beetje om de boel een beetje vlot te trekken?

Door Suffie

Donderdag 05 Januari 2006 te 3:31 pm

tien reacties

 1. Op dit ligt ‘Man zoekt vrouw om hem gelukkig te maken’ van Yuses El Halal op het toilet… maar een veel belangrijkere vraag: wat doet die vrouw op dat fotootje van jou met de laptop van P. op haar schoot???

  Luna

  Luna

  05-01-’06 15:49

 1. Geen idee, volgens mij heeft ze’m net…!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  05-01-’06 17:19

 1. Allereerst ligt daar de complete Bob-evers serie voorhanden; soms moet het verblijf even verlengd worden om een spannende passage door te worstelen. Verders kom ik in de tweede toiletgroep regelmatig de V.I tegen en in geval van ernstige obstipatie heb ik nog een oude Telegraaf met wat columns van mijn grote vriend de “gasman” Smalhout! Succes verzekerd!!

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  05-01-’06 17:44

 1. Helemaal niks… al voor dat ik een letter heb gelezen…plons.

  paul

  paul

  (URL)

  05-01-’06 19:25

 1. Ik heb een enorme stapel tijdschriften op het toilet liggen. Panorama’s, AutoWeek, Veronica. Leesvoer genoeg. Boeken neem ik express niet mee, want dan kan het voorkomen dat ik er te lang blijf zitten.

  RèLF

  RèLF

  (URL)

  05-01-’06 21:34

 1. De Kampioen. Daar moet ik gegarandeerd van schijten…

  Gr.R.

  Gr.R.

  (URL)

  06-01-’06 03:57

 1. We hebben een stapel consumentengidsen op de plee liggen, maar inderdaad, ik lees eigenlijk nauwelijks op het toilet. Wat me welliswaar soms goed helpt is alles van Nijntje (voor de ontspanning), “My life with Mary-Kate” door Ashley Olsen (Voor het laxerend effect). De autobiografie van J.P. Balkenende (In geval van constipatie) en een concept uitgave van de Europesche grondwet (Voor het geval het toiletpapier op mocht zijn)

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  06-01-’06 07:32

 1. De reisgids van Djoser doet het bij mij altijd wel goed.

  Pomme

  Pomme

  (URL)

  06-01-’06 12:03

 1. De Vara gids in huize Suffie spreekt mij ontzettend aan.
  Alleen met de locatie heb ik wat moeite.

  jan

  jan

  10-01-’06 00:32

 1. Bob Evers is een uitstekende keuze, Opa Buiswater! Genoeg deeltjes en toch lichtgewicht.

  Ralph

  Ralph

  12-01-’06 16:27

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.