Kwestie van spieren

Dertien reacties

Die ?ne meid van die belspelletjes, Arlette Adriani, volgens mij kan die w??nzinnig pijpen.

Da's een knap gevaarlijke opening, neigend naar kwalificaties als seksistisch, goedkoop, geenstijlesque, makkelijk en vrouwonvriendelijk. Zelf ben ik van mening dat zo'n opening artistieke zelfmoord betekent als je daar geen h??l goed verhaal bij hebt. In ieder geval baseer ik mijn veronderstelling op een overduidelijk fysiek kenmerk: haar opvallend krachtig ontwikkelde kaaklijn.

Tijdens de biologieles leerde ik ooit dat de ontwikkeling van spierweefsel hoofdzakelijk wordt gestimuleerd door regelmatige training en belasting van de desbetreffende spiergroepen. En daar zit hem nou net de kneep: bedenk maar eens een activiteit die zo intensief is dat hij kaakspieren ontwikkelt. Praten? Certainly not! Ik heb voldoende dames om mij heen die me de oren van de kop kwetteren, maar geen van hen mag zich beroemen op een geprononceerde kaaklijn. Eten? Geloof ik niets van, tenzij er dames zijn dit het prettig vinden om dagelijks hondenbrokken te consumeren. En aangezien ik in de sportschool nog nooit iemand met een dumbell tussen de tanden heb zien trainen, blijf ik eigenlijk hangen bij de enige intensieve activiteit waarover ik ooit dames heb horen klagen dat ze er kramp in hun kaken van krijgen...!

Kritische lezers zullen nu ongetwijfeld opmerken dat gespierdheid vaak ook een kwestie van erfelijke aanleg is, die zich ontwikkelt z?nder dat er sprake is van intensieve belasting. Absoluut waar, maar ook waar is dat zo'n erfelijke aanleg vaak een enorme voorsprong betekent in latere prestaties. Ook in dit geval betekent dat hooguit een kip-of-ei vraagstuk: wat was er eerder, de spieren of het pijpen?

Uiteraard zit er een zwak punt in mijn onderbouwing: een gebrek aan veldonderzoek. Eigenlijk zou ik moeten infiltreren in het SBS/Net5 imperium en een plekje moeten verwerven in de belspelletjes-organisatie. Daarna zou ik mij op moeten dringen aan het ploegje rondom Arlette en vervolgens met haar aanpappen. Dan zou ik vertrouwelijk met haar moeten worden, mij opwerpen als vriend en fijn persoon om mee samen te zijn. En uiteindelijk zou ik haar voor een borreltje bij me thuis uit moeten nodigen, haar in de juiste stemming brengen en vervolgens het lot laten beslissen over de al of niet bevestigde status van dit artikel. En mocht ik uiteindelijk toch ongelijk hebben, dan kan ik voor het ontbijt altijd nog een pak hondenbrokken in huis halen...!

Door Suffie

Vrijdag 06 Januari 2006 te 12:36 pm

Geplaatst in Seks & Lust

dertien reacties

 1. :-)
  Je bent de mogelijkheid van “plastische chirurgie” vergeten..

  Kristel

  Kristel

  06-01-’06 13:19

 1. Waar jij al niet op let zeg!

  karin

  karin

  (URL)

  06-01-’06 13:34

 1. Ik wil je niet desillusioneren Suffie, maar Arlettes kaaklijk doet mij erg veel denken aan die van Johan Cruijff…

  CasaSpider

  CasaSpider

  (E-mail ) (URL)

  06-01-’06 14:18

 1. Pijpen wordt zwaar overgewaardeerd.

  Horzel

  Horzel

  06-01-’06 17:43

 1. @Kristel: Dat past ook niet in mijn straatje..

  @Karin: Het alternatief is erger: het spelletje!

  @Casa: Help me herinneren dat ik nooit samen met Cruyff onder de douche stap!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  06-01-’06 18:03

 1. @suffie: ik kijk dat niet eens!

  karin

  karin

  (URL)

  06-01-’06 18:23

 1. Brr, als ik bij ?emand geen erotische gevoelens krijg, dan is het bij haar wel. De mens straalt nog meer domheid uit dan pakweg Irene van der Laar…

  Eric

  Eric

  (URL)

  06-01-’06 20:46

 1. Dit is gewoon een kerel. En welke consequenties dat verder voor jouw logje heeft daar wil ik even niet aan denken.

  Moniq

  Moniq

  (URL)

  06-01-’06 21:56

 1. Toch zijn er alternatieven te bedenken. Wellicht knauwt ze de hele dag stugge kauwgum. Of is ze gek op enorme lolly’s. Kan allemaal ..

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  06-01-’06 23:43

 1. Potverdikkeme. Eindelijk eens een site die ik wil lezen. Blijken de letters te klein! :(

  Stefan

  Stefan

  (URL)

  07-01-’06 00:23

 1. Ik zag bij Drijfzand een filmpje dat uw theorie wellicht onderbouwt:
  http://www.yourfilehost.com/media.php?ca..
  Aan de andere kant: is dit niet die vrouw die je wel eens grommend met haar kaken aan een boomtak in het Vondelpark ziet hangen?

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  07-01-’06 14:50

 1. @VJ: In die mond moet idd gemakkelijk een flinke tak kunnen passen. Die kaaklijn ziet er ook uit alsof ie op slot kan. Oppassen dus.

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  08-01-’06 08:48

 1. Het lijkt me ook iemand met een scherpe tong… linke boel dus!

  Rick

  Rick

  (URL)

  08-01-’06 15:15

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.