Suffie koopt een dong

Geen reacties

Suffie is van mening dat een bescheiden gebruik van de juiste hulpmiddelen, een stimulerende werking kunnen hebben op de genotsbeleving van het liefdesspel. En dus willen Suffinnetje en Suffie bij tijd en wijle wel eens uitwijken naar een stukje daarvoor bestemd speelgoed, voor de gelegenheid daartoe online of in persoon door Suffie aangeschaft.

Dat begon met de gebruikelijke lingerie, zoals panties, kruippakjes, catsuits en bustiers. Maar uiteindelijk bleek er ook reuze pret te kunnen worden beleefd met dingen waar je batterijen in kon doen. In Suffinnetje's nachtkastje liggen er ondertussen diverse, van verschillende materialen, grootte en soort. Daar ziet Suffie geen enkele bedreiging in, voor zover het maar duidelijke simulaties betreffen. Van die enorme, natuurgetrouwe, realistisch getinte en levensecht aanvoelende, barok-dooraderde kunstlullen, zul je in Suffie's huis dus geen exemplaren aantreffen.

Enige tijd geleden wandelde Suffie, op zoek naar een nieuwe prikkel en in een frivole bui, een daartoe bestemde winkel in om een nieuw speeltje aan te schaffen. Suffie's oog viel daarbij op een zogeheten dubbele dong, een enorm transparant-roze ding, met aan elk uiteinde een oppervlakkig natuurgetrouwe kop. Het ding zat, net als een voorverpakte makreel bij de Albert Heijn, op een stuk karton geblisterd, maar voelde verrassend zacht aan. In een opwelling kocht Suffie het apparaat en liep even later met de bekende discrete bruine zak de zaak uit.

Nu, enkele weken later, knaagt er iets aan Suffie. Kwalitatief is er niets mis met het ding, en Suffinnetje heeft haar tevredenheid over de aankoop al diverse keren uitgekraaid. Nee, het is die dubbele kop die Suffie dwars zit. Want in feite is er maar voor ??n kop werk! Bij normaal gebruik hangt het werkloze gedeelte er wat ongelukkig bij en dat levert een tamelijk triest gezicht op. Suffie heeft zich dus iets in de mik laten splitsen dat voor de helft overbodig is, in economische termen aangeduid als een horizontale disproportionaliteitsovercapaciteit... En wat moet Suffie daar nu mee aan??

Eventueel gezamenlijk gebruik is op anatomische gronden absoluut uitgesloten. Een vriendin laten meespelen zou op zich een optie zijn, maar loopt vermoedelijk stuk op het feit dat Suffinnetje zich niet gaarne zal lenen voor een simultaan optreden. En individuele sessies betekenen in feite een verdubbeling van het probleem.

Er zit maar ??n ding op: amputatie! Van de week zoekt Suffie zijn multi-tool op en snijdt het ding in twee gelijke, handzame stukken... dat levert in ieder geval ??n stuk op, dat vlot en handig in het gebruik is.

En het andere stuk? Op 30 april is er een uitgebreide vrijmarkt in de stad. Mogelijk dat Suffie nog iets van zijn investering terugziet...

Door Suffie

Woensdag 06 Februari 2002 te 6:44 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.