Per spoor

Elf reacties

Na het succes van de supermarkt en de fiets als belangrijke bron van inspiratie voor de gemiddelde weblogger is het thans de trein die ernstig als zodanig in opmars is. Toen mijn lief mij vanmorgen liet weten dat zij vandaag graag de beschikking over de suffiemobiel zou willen hebben, besloot ik dan ook om het ijzer te smeden nu het heet was.

Even later nam ik dus strategisch plaats in de tweedeklas coup? richting werk, de ogen op steeltjes en de pen klaarliggend op het kladblok op mijn schoot. Maar dat viel vies tegen, mijn blik ontmoette slechts bescheiden en onopvallende medepassagiers, die behoudens af en toe een kuchje en het gebladder van de "Sp!ts!" geen herrie veroorzaakten of onverstaanbare gebeden ten gehore brachten.

Na de overstap werd dat er niet beter op: geen vingers in neuzen, geen hardop bellende bakvisjes, geen resonerende anussen, tikkende koffers, lekkere wijven, agressieve rabijnen, zacht soppende besjes of schaakspelende soepjurken. Slechts een groepje doorsnee leden van de grijze, Hollandse massa bevolkte mijn coup?. Ze tuurden afwezig door de ramen, kauwden zachtjes kauwgum en lieten keurig netjes hun kaartjes stempelen door een vriendelijk kijkende, maar uiterst onopvallende NS-dame.

Het moet de intense spanning der verwachtingen geweest zijn, maar ineens wierp ik mij grommend van frustratie op de verbouwereerde NS-dame, als ware zij het brandpunt van mijn creatieve onmacht. Terwijl mijn medepassagiers stijf naar het voorbijsnellende landschap keken, de MP3-spelertjes nu iets harder, vergreep ik mij aan haar, scheurde haar de kleren van het spartelende lijf en kneedde grauwend haar bescheiden lillende borstjes tot mijn vingers in het zachte vlees bleven staan. Ik gunde mijn instincten de overhand en twee banken verder sloeg iemand een blad van zijn Volkskrant om.

Van de spoorwegpolitie kun je zeggen wat je wilt, maar ze waren deze keer wel snel, correct en doortastend. Toen ik tien minuten later geboeid en wel door het gangpad naar de uitgang van de trein werd geleid, mijn ogen nog natranend van de pepperspray, werd ik door zeker een handvol mensen met glimmende ogen en verhitte gezichten glunderend nagekeken, terwijl hun pennen krasten over het kladblok op hun knie?n.

Prima, vond ik. Ik ben nu eenmaal niet ego?stisch van aard...!

Door Suffie

Vrijdag 27 Januari 2006 te 2:05 pm

Geplaatst in Default

elf reacties

 1. Deze wijze van seksbeleving komt wel wat vaak in je stukjes voor. Is toch hopelijk wel alleen maar fantasie?

  Ev

  Ev

  (URL)

  27-01-’06 16:22

 1. Ik schrijf iets afwijkends?? ;-)

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  27-01-’06 17:18

 1. Haha

  Ev

  Ev

  (URL)

  27-01-’06 17:39

 1. Eric

  Eric

  (URL)

  27-01-’06 21:13

 1. en werd badend in het zweet wakker

  paul

  paul

  (E-mail ) (URL)

  28-01-’06 12:05

 1. En ik maar denken dat zij jou aangevallen had… http://groenekhmer.nl/archive/2006/01/29..

  Ko

  Ko

  (URL)

  29-01-’06 00:51

 1. Dit kon wel eens een nieuwe trend worden qua bloggen. ;-)

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  29-01-’06 14:16

 1. Hebben we nu een BAT-relatie? Blogging Apart Together?

  Eric

  Eric

  (URL)

  29-01-’06 19:02

 1. Quasi-intellectualistisch intermezzo: doet een beetje denken aan ‘Exercices de style’ van Raymond Queneau – 99 versies van hetzelfde verhaal. Hoeveel bloggers zouden er passen in ??n coup

  Ko

  Ko

  (URL)

  29-01-’06 20:15

 1. In een willekeurige spitstrein heel wat, zo kan ik uit ervaring vertellen. Al is er dan niet veel ruimte meer om en conductrice te bespringen.

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  30-01-’06 05:16

 1. Ideale locatie om te bloggen, de trein. Stiekem via de weerspiegeling in de ramen iedereen in de gaten houden… en afluisteren natuurlijk ;)

  Bart

  Bart

  (URL)

  31-01-’06 13:12

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.