En paar maanden geen seks

Eén reactie

Neen, de hel is in Huize Suffie nog niet ingetreden. De titel van dit stuk wijst dus pertinent niet op de nadere Apocalyps, maar moet absoluut in een ander licht worden bezien.

De meer intieme leden van Suffie's Lezersgroep weten ondertussen dat ik gedurende mijn sabbaticale maanden in de lente en zomer van het vorige jaar stiekem ben blijven loggen op het tamelijk leugenachtige domein geenseks.nl. Hoewel dit de continu?teit van mijn creatieve drainage aardig heeft weten te waarborgen, heeft deze situatie wel geleid tot een flink gat in Suffie's archieven.

Ondertussen kan ik u echter melden dat het ontstande gat is opgevuld, en wel met de overgezette archieven uit het kortstondig roemruchte log Geenseks.nl. Dit had binnen Pivot wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk is slechts de maand juli overgebleven als maand waarin geen enkele logmatige activiteit in Huize Suffie heeft mogen plaatsvinden.

Voor de mensen die deze stiekeme activiteiten niet hebben meegekregen, verwijs ik graag naar de archiefmaanden mei, juli, augustus en september van het jaar 2005.

Door Suffie

Zondag 12 Maart 2006 te 5:52 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Eén reactie

  1. Waarmee we nu de domeinen geenseks.nl en potverdikkie.nl over hebben …

    Marti

    Marti

    (URL)

    12-03-’06 18:05

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.