Toelaatbare agressie

Zes reacties

Wellicht klinkt het wat ongenuanceerd van mijn kant, maar ik vind dat teringspammers moeten worden uitgeroeid. Ze dienen te worden opgespoord, met een pikhaak in hun buik de straat op te worden gesleurd en vervolgens, terwijl de rest van het gezin toekijkt, door het hoofd te worden geschoten. De over de straat verspreide stukken hersenweefsel dienen vervolgens te worden opgevoerd aan de honden.

Aangezien er echter meer spammers rondlopen dan ik aan munitie in huis heb, dien ik genoegen te nemen met een kleine organisatorische maatregel in mijn commentaarvenstertje: de 'silly question'. En om u niet als reageur kwijt te raken heb ik hem niet te moeilijk gemaakt...

Door Suffie

Donderdag 16 Maart 2006 te 8:46 pm

Geplaatst in Default

zes reacties

 1. Als u toch met reactietooltjes bezig bent; er is nog een rooie rakker die ook omkomt in de teringspam… ;-)

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  16-03-’06 21:14

 1. Uw wil geschiedde…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  16-03-’06 21:30

 1. Yeah! Dieeeeeeeeyeeeiiiieee motherfuckers! Die!!!!!

  Luna

  Luna

  16-03-’06 23:36

 1. Ik weet het antwoord op de vraag. Heb ik nou een prijs?

  Cpt. Iglo

  Cpt. Iglo

  (E-mail ) (URL)

  17-03-’06 02:42

 1. Spammers zijn goede mensen, met een goed hart. Het moest alleen gekookt op hun rug hangen, en dan zo laag dat de honden er goed bij kunnen. (vrij naar Jules Deelder).

  The Gaucho

  The Gaucho

  17-03-’06 14:35

 1. Goed plan, moet ik wellicht op http://www.qshmusic.nl ook eens gaan toepassen… Ik gebruik nu elke weigering (dus geen filtering) van < en >, werkt ook aardig ;)
  Overigens, het is niet zo heel lastig om een spambot te maken die het extra veld ook meezendt :(
  Misschien een “Welke tekst staat er in dit plaatje?”-plaatje?

  Om Mark Twain vrij te citeren:
  Wat zullen we doen met de man die het verzenden van spam heeft uitgevonden? Hem simpelweg doden zou een te lichte straf zijn.

  EtHeO

  EtHeO

  (E-mail ) (URL)

  05-04-’06 22:59

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.