Lentebui

Vier reacties

Het ontluikende groen om me heen lijkt dieper te kleuren, alsof de druppels het licht filteren in tinten die helderder en levendiger zijn dan de fletse kleuren in de winterzon. In de lucht hangt die typische geur van een lentebui, vol, bloemig en rustgevend. De druppels zijn groot en lijken wel warm in vergelijking met de regen van enkele weken geleden, die me alleen al in gedachten deed rillen van de kou. De omgeving leeft, bloeit op in het neerdalende water.

Toch is die regen een stuk minder gelukkigmakend of rustgevend als je in je achtertuin al een uur probeert een hardnekkig vastzittende moer aan je motor los te wrikken...!

Door Suffie

Vrijdag 24 Maart 2006 te 2:26 pm

Geplaatst in Default

vier reacties

 1. scheutje cola over die moer

  Ronald

  Ronald

  (URL)

  24-03-’06 14:28

 1. Geloof me, deze moer is echt ‘beyond any coke…!’

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  24-03-’06 14:44

 1. Als je nou eens gewoon wacht totdat het ?cht lenteweer wordt?

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  24-03-’06 17:43

 1. Of zet een tuinhuisje!

  toon

  toon

  25-03-’06 13:59

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.