Vibrators & Viaducten

Twee reacties

Twee hoogblonde dames met licht verweerde en iets te nonchalant bijgeschilderde zonnebankgezichten, en de bipsen n?t iets te strak aangetrokken biepen op enige afstand hun X5 open en beginnen tassen vol met boodschappen uit hun winkelwagentjes te trekken en achterin de laadruimte te deponeren, ondertussen luidkeels in overvalst Amsterdam alles beklagend wat in de onderste laag van de Pyramide van Maslov een item is: de prijs van de prei, kerels, de huisros?, filtersigaretten en nog een heleboel meer.

"Van die types vraag ik me altijd af hoe ze aan het geld komen om zo'n auto te kopen" zegt mijn lief met enig misprijzen in haar stem. Schattend bekijk ik de beide dames van top tot teen. "Zo te zien in de horeca of in de prostitutie" bevestig ik zonder blikken of blozen haar vooroordeel. Enige seconden lang is het stil in de auto, dan vraagt mijn zoon voorzichtig: "Papa, wat is dat? Horeca?"

Ergens in zijn opvoeding heb ik een steekje laten vallen. Maar w??r precies...?

Door Suffie

Zondag 09 April 2006 te 10:16 am

Geplaatst in Seks & Lust

twee reacties

 1. dan zou ik gaan uitleggen over de firkandellen en de bitterballen.

  karin

  karin

  (URL)

  09-04-’06 11:52

 1. Was horeca niet een afkorting van hoerencast?

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  09-04-’06 14:39

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.