Hoezo, morgen?

Acht reacties

Het prettige gesprek dat ik heb met mijn cheffin wordt onderbroken door een sombere 'ploink' uit mijn computer. Een mailtje van mijn lief: op de markt is ze een voormalige collega tegengekomen bij wie ik in vroeger tijden regelmatig over de vloer kwam. Hij haalt paling voor zijn vrouw, die in het ziekenhuis ligt met longkanker en binnenkort zal komen te overlijden.

Geschokt vertel ik dit mijn cheffin, van wie ik weet dat ze ook met deze collega heeft samengewerkt. Tot mijn verbazing loopt ze weg, zwijgend. Als ik haar naloop vertelt ze me van haar moeder: na een operatie waarbij een deel van haar darm werd weggenomen vanwege een kwaadaardig gezwel, is vandaag gebleken dat er uitzaaiingen in de botten zitten. We praten even. Dan gaat de telefoon: collega M. zit in het ziekenhuis, waar haar vader zojuist is overleden aan een acute hartstilstand...

Eenmaal thuis trek ik mijn mooiste fles Cognac open. Vandaag kan het namelijk nog...

Door Suffie

Woensdag 12 April 2006 te 10:05 pm

Geplaatst in Default

acht reacties

 1. Proost! Good thinking

  svemic

  svemic

  (URL)

  13-04-’06 00:17

 1. wat hard he … leven. En ja, vandaag kan het nog. Morgen ook misschien maar dat weet je niet.

  karin

  karin

  (URL)

  13-04-’06 10:06

 1. Sterkte de komende tijd

  Si iS

  Si iS

  (E-mail )

  13-04-’06 14:40

 1. heftig dagje dus

  Patrick

  Patrick

  13-04-’06 15:12

 1. Onlangs een goede vriend verloren aan alvleesklierkanker. Op zijn grafsteen staat: “Life is too short to drink bad wine”. Goed gedacht, heer Suf, drink die Cognac nu en in goede gezondheid – later kan wel eens te laat zijn…

  The Gaucho

  The Gaucho

  13-04-’06 15:36

 1. Inderdaad, stel niets uit tot morgen, geniet NU! Pas nog eens hard, van (te) dichtbij mogen ervaren dat dit de enige juiste manier is.

  Aad

  Aad

  (URL)

  13-04-’06 21:20

 1. Soms wordt men niet met de neus op de feiten gedrukt, maar met het porem op de feiten geslagen.

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  14-04-’06 15:50

 1. Zo is dat!

  Nova

  Nova

  (URL)

  14-04-’06 18:39

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.