Momenten van hoop en verlangen

Twee reacties

Genietend zit ik op mijn bordes met een dampende bak koffie. Een donkerrode gezinsauto stopt voor mijn deur met daarin Fatal Flowers-gitarist Robin Berlijn. Achter het stuur zit Ellen ten Damme, haar lange donkere haren schikkend. Ik haal mijn wenkbrauwen op, artiesten komen bij ons namelijk meestal via de achterkant. In het geval van Ellen maak ik echter graag een uitzondering, de trap naar boven begint namelijk naast de voordeur.

Het is echter Berlijn die uitstapt en schroomvallig op mij toe komt stappen. Mijn eerste, meer lichamelijke reacties, maken plaats voor hogere fantasie?n, grotendeels gebaseerd op mijn eigen muzikale ambities en de hoop daarin ooit alsnog ontdekt te worden. Ben ik herkend? Niet dus. Of ik een benzinepomp weet? Door een computerstoring in het vorige station staan ze namelijk nu vrijwel zonder sap. Onbewogen leg ik uit hoe hij snel en effectief aan het door hem begeerde goedje kan komen. Als ze wegrijden wuift Ellen even vluchtig met haar vingertjes en mijn hart slaat alsnog een slag over.

"Dit geloof je nooit" zeg ik als m'n lief achter mij het bordes betreedt.
"Nee" zegt ze droog. "Jij nog koffie?"
"Graag" zeg ik.

Door Suffie

Vrijdag 26 Augustus 2005 te 09:36 am

Geplaatst in Het leven, La musique

twee reacties

 1. Lief is een realist :D

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  28-08-’05 03:32

 1. “Is er iets?” vraagt Ellen aan Robin terwijl ze linksaf de straat uit rijdt. “Wat zit je te piekeren?”
  “Ik pieker niet. Ik vraag me alleen af of die vent van net… eh…”
  “Wat is er met die vent van net?”
  “Was dat niet….. dat was toch….. euh… nee … die zit toch niet zomaar op een bordes koffie te drinken om mij de dichstbijzijnde benzinepomp te wijzen?… “
  “Wat mompel je nou allemaal?”
  “Ow, euh… niks. Lamaar.”

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  29-08-’05 09:23

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.